Irisvej 27, 7730 Hanstholm

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nyrenoveret andelsbolig hvor du får meget for pengene

Velkommen til denne charmerende og nyrenoveret andelsbolig, beliggende i den rolige by Ræhr. Boligen byder på 93 rummelige kvadratmeter heriblandt en ny udestue fra 2021. Boligen består blandt andet af nye gulve, et nyere køkken samt troldtekt lofter med spots.
Irisvej er beliggende i et stille område med omkringliggende andelsboliger. Trods det stille område, er Hanstholm blot 4 kilometer væk, hvor du finder hverdagens fornødenheder.

Når du træder ind i boligen, bliver du mødt med en lys og indbydende entre. Med direkte adgang fra entreen finder du hjertet af boligen, nemlig det lyse og funktionelle køkkenalrum, som danner ramme for en hyggelig atmosfære og dejlige øjeblikke. Stuen er indrettet med akustik paneler, som giver boligen et hjemligt og moderne look. Boligen består herudover af to værelser som begge har direkte adgang til køkkenalrummet. Med adgang fra stuen er den nye udestue, som giver boligen et rummeligt udtryk. Udestuen byder på afslapning og hyggelige aftener i godt selskab.

Boligen er omgivet af en dejlig have og flere terrassepartier, som giver anledning til et dejligt udeareal. Der er hertil også adgang til en overdækning og et redskabsrum, som giver mulighed for opbevaring af haveredskaber samt cykler og udstyr. I baghaven finder I en dejlig træterrasse, som giver anledning til hyggelige timer med morgensolen.

Går du og drømmer om denne andelsbolig på Irisvej 27 hvor der intet skal gøres, så tøv ikke med at kontakte os på 97 92 37 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Irisvej 27 , 7730 Hanstholm395.000 kr.5.084 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.964 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 75 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1987

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x