Isaksvej 43, 9490 Pandrup

9490 isaksvej 43 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

God andelsbolig i sund forening

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/1 – klik på billede –

Leder du efter en bolig, hvor du kan nyde udelivet, lave mad på grillen og skabe et hyggeligt og funktionelt hjem i nogle rammer, der gør hverdagen lettere? Så skal du se Isaksvej 43!

Denne andelsbolig er i original, men god stand og har alt, hvad du har brug for, og hvis du ønsker det, har du muligheden for at sætte dit helt eget præg. Andelsboligforeningen er en positiv forening. Beliggenheden er perfekt til familier med kort vej til sportsmuligheder og den nye skole i området, og du har heller ikke langt til indkøb eller offentlig transport. Samtidig bor du i et trygt og fredeligt område, hvor der er plads til både voksne og børn.

Boligen har både entré og separat indgang med. Udover dette er der køkken samt en hyggelig og lys stue, hvor der er plads til både spisebord og sofahjørne, så I i familien kan slappe af sammen i weekenden. Andelsboligen har tre værelser, der alle har en god størrelse, så I kan indrette jer til både sjov og afslapning. Boligen er meget funktionel; her er god plads i skabene, lyst og gode rum, som er lette at indrette. Til sidst har du her en lille ugeneret have med et hyggeligt terrasseområde, som er lige det, du har brug for, hvis du ikke vil bruge alle weekender på havearbejde. Til andelen medfølger et fint lille skur til opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Isaksvej 43 , 9490 Pandrup448.000 kr.4.667 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.200 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 96 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1989

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x