J.A. Petersens Park 17, 6093 Sjølund

6093 j a petersens park 17 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Indbydende andelsbolig i Sjølund!

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/6 – klik på billede –

Fritliggende andelsbolig velbeliggende på skøn grund i godt parcelhuskvarter i Sjølund, hvor du både finder skole, indkøb og kort afstand til områdets skønne badestrande. Boligen er del af en velfungerende andelsboligforening med i alt 8 enheder. I boligafgiften er der indeholdt kr. 700,00 pr. måned, som går til foreningen opsparing til vedligeholdelse.
Huset fremstår overalt velholdt og indbydende, og haven er delt i 2 med stor plæne og indkørsel til det ene side, og skøn terrasse og masser af miljø på den modsatte side.
Du bliver budt indenfor i pæn entré m. adgang til 2 børneværelser og badeværelse m. kar m. brusog gulvvarme, dejlig, lys stue m. brændeovn, udgang til sydvendt terrasse og i åben forbindelse m. spisekøkken m. malet inventar, godt bryggers m. plads til vaskefaciliteter, stort soveværelse som evt. kan deles i 2.
Tilhørende er caport. En rigtig god mulighed for en optimal udnyttet bolig i dejlige omgivelser!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

J.A. Petersens Park 17 , 6093 Sjølund595.000 kr.5.240 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.229 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: CStørrelse: 110 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1989

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x