Jernbane Allé 3 0, 5250 Odense SV

5250 jernbane alle 3 0 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende ejerlejlighed med god beliggenhed

Her får du en lejlighed med charmerende træk lige fra første øjekast. Når du ankommer på Jernbane Allé 3, ST., bliver du mødt af en villa fra 1919, som fremstår overdådig og med klassiske arkitektoniske træk. Ved første indtræden i lejligheden, bliver du budt på højt til loftet, stuk paneler og kønne originale plankegulve som er gennemgående i hele lejligheden. Med til lejligheden får du også et skønt stykke have med rig mulighed for at nyde solens sidste aftenstråler.

Lejligheden byder på en velovervejet planløsning, uden nogle former for spildplads. Fra lejlighedens entré har man adgang til badeværelse, eller lejlighedens moderniseret køkken, som byder på godt med bordplads, og opbevaring i skabe. Herfra har man adgang til lejlighedens værelse, og spisestue. Værelset er rummeligt og med plads til dobbeltseng, natbord, samt skrivebord. Ligeledes har man masser af skabsplads i de indbyggede skabe. I forlængelse af spisestuen har man TV-stuen. I begge ender af stuerne har man vinduer som giver et fantastisk lysindfald til rummet, og lejligheden i sin helhed.

Med til lejligheden får man ligeledes et stort og brugbart kælderrum, som er helt optimalt til hobbyrum, overnattende gæster, eller blot opbevaring alt efter ens behov. I kælderen har man ligeledes et ekstra toilet.

Ud over en klassisk og charmerende lejlighed får du også en fortrinlig beliggenhed. På Jernbane Allé er man tæt på alt hvad man har brug for i den moderne hverdag. Du er i gåafstand til Fruens Bøges skønne gå stier i skovens natur langs Odense å. Skal du ind til Odense Centrum, er du heller ikke længere væk end en cykeltur på 10-15 minutter. Ligeledes har du Dalumcenteret som byder på handlemuligheder, frisør, smykkeforretninger mm. Og er du til den hurtige aftensmad efter en lang dag, byder Dalumvej på flere kulinariske take-away muligheder, om end du er til sushi, indisk, burger eller pizza. Her finder du noget til hver en smag.

Lyder Jernbane Allé 3, ST., som villalejligheden du er på udkig efter? Book fremvisning allerede nu, eller ring på 6614 0015 hvis du skulle have yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at vis frem for dig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jernbane Allé 3 0, 5250 Odense SV1.595.000 kr.9.667 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.630 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 82 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1919Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-13 check den her

Jernbane Allé 3 0, 5250 Odense SV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende lejlighed i attraktive Dalum!

Denne lejlighed er en sand perle med sin charmerende atmosfære og en yderst attraktiv adresse. Ved første øjekast vil du straks bemærke den unikke karakter og det gode lysindfald i alle rum.Lejligheden byder på to rummelige stuer, perfekte til hyggelige sammenkomster med venner og familie. Der er rigelig plads til at indrette både spiseområde og afslapningsområde efter behov. Denne åbne planløsning giver en følelse af rummelighed og indbyder til en behagelig livsstil.Det store værelse er en drøm for alle med mange ejendele, da der er smarte og stilfulde indbyggede klædeskabe, der giver rigelig opbevaringsplads. Dette gør det nemt at holde orden og organisere dine ting.Køkkenet er udstyret med moderne faciliteter og i et stilrent design. Her kan du udleve dine kulinariske drømme og invitere gæster til uforglemmelige middage.Badeværelset er funktionelt indrettet. De store, flotte vinduespartier i alle rum giver en fantastisk følelse af lys og luftighed. De lader sollyset strømme ind og giver dig en forbindelse til det omgivende miljø. Dette er med til at skabe en behagelig og harmonisk atmosfære i hele lejligheden.Derudover byder lejligheden også på gode opbevaringsmuligheder i kælderen, samt brugsret til forhaven.Placeringen af Jernbane Allé 3, st., er en af byens mest eftertragtede. Her er du tæt på offentlig transport, indkøbsmuligheder, restauranter, parker og alt, hvad hjertet begærer. Området er roligt og samtidig livligt, hvilket giver dig det bedste fra begge verdener.Alt i alt er denne lejlighed en ideel kombination af charme, funktionalitet og beliggenhed. Den er velegnet til både singler, par eller små familier, der ønsker at bo i en skøn og indbydende bolig. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en fremvisning af denne fantastiske bolig på Jernbane Allé 3, st. Vi glæder os til at vise dig rundt i dit kommende hjem….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jernbane Allé 3 0, 5250 Odense SV1.845.000 kr.26.357 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.837 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: FStørrelse: 70 ㎡Grund: 829 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1919