Jessensvej 20, 4583 Sjællands Odde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velkommen til Odsherred…

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/1 – klik på billede –

HELT UNIK UDSIGTS-VILLA – I HYGGELIG, AUTENTISK HAVNEBY….

Vi har nu den udsøgte fornøjelse at byde velkommen på Jessensvej 20 – til denne unikke ejendom. Huset kan både benyttes som helårs- og fritidsbolig, da huset har fået kommunens tilladelse til at benytte huset som fritidsbolig.

Her får man lov til at nyde den imponerende udsigt over den hyggelige havn og Kattegats bølger fra toppen af bakken. Huset fremstår i meget flot og velholdt stand med nyere tag, termovinduer og en flot hvid facade. Husets hyggelige og velanlagte have byder på frugttræer og hygge på den overdækkede terrasse eller på den fantastiske udsigtsterrasse. Til huset findes en flot dobbelt carport fra 2008 med integreret udhus med støbt gulv.

Vi byder indenfor i en bolig, der er sat meget fint i stand i flot skandinavisk stil – her er intet der forstyrre øjet – lyse vægge, flotte plankegulve og trælofterne er malet hvide i de fleste rum. Huset har den mest fantastiske udsigt i de fleste rum og den SKAL opleves, men her får man møblerbar entré, utrolig, lys og indbydende stue i åben forbindelse med det stilrene køkken. Fra køkkenet har man den mest unikke karnap til spisebordet og her er der ingen tvivl om man kan sidde i timevis og nyde indtryk fra havnen og Kattegat. Fra stuen er der et par trin ned til stort og velfungerende “værelse” på 17 kvm. – ligeledes med den flotte udsigt. Dette “værelser” er en tidligere garage der er indrettet i fineste boligstand, men ikke kan forventes godkendt til bolig. Husets badeværelse er holdt i pæne lyse materialer med et stort bruseafsnit og selvfølgelig gulvvarme. Det store soveværelse vender mod haven og her får man masser af indbyggede skabe. Endelig finder man et godt kontor/spisestue, endnu et værelse med indbygget skab samt bryggers med vaskemaskine. Huset opvarmes med moderne varmepumpe, suppleret af el radiatorer. Der har tidligere været oliefyr og skulle man ønske en luft-til-vandvarmepumpe er radiatorer hertil bevaret i huset.

Hvorfor ikke bo her i Havnebyen, hvor der er skole, indkøb, kaffebar og mange foreninger? Listen af gode butikker er efterhånden lang i den hyggelige by – vi har Birkemosegårds flotte økologiske gårdbutik, vingården Ørnberg vin, Kastanjelys, Byg & Bo Byggemarked, Ost & Vin butikken, vores flotte Superbrugs, Odden Kaffebar og selvfølgelig området bedste fiskehandel. På havnen finder vi endvidere kroen “Den gyldne hane”, restaurant Noova og den legendariske grillbar “Café Tunen” samt det livlige auktionshus, hvor “Vin på spidsen” er en kæmpe succes for både sommerhusgæster og lokale. Fra huset er der kort afstand til havnen og badebroen “Biggas bro” med saunahytte til brug for vinterbadeklubben “Gråsælen”.

Vi glæder os til at byde velkommen på Jessensvej 20…….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jessensvej 20 , 4583 Sjællands Odde4.595.000 kr.39.358 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.872 kr/mdrFritidsbolig/FritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 102 ㎡Grund: 739 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1960

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x