Julsgårdsvej 11, 3220 Tisvildeleje

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt, centralt og helt i ro

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/10 – klik på billede –

Forestil dig et sommerhus hvor alt fungerer og du kan holde varmen hele året.

Højt beliggende på Julsgårdsvej finder du dette skønne sommerhus. Grunden er helt privat med smukke græsser, planter og buske. Her er du tæt på det charmerende, pulserende liv i Tisvildeleje med caféer, bager, købmand, biograf og restauranter – men du er også helt tæt på underskønne Tisvilde Hegn og en af Nordsjællands bedste badestrande. Lige rundt om hjørnet går stien ind i Hegnet – det bliver ikke nemmere.

Huset er super praktisk og lige til at gå til. Alt fungerer og er udført udfra devisen at det skal være nemt at være i sommerhus. Her er en praktisk entre hvor du kan stille løbeskoene efter en dejlig tur i skoven. Stor og lys opholdsstue, som har et fantastisk lysinfald og har udgang til den overdækkede terrasse. Åbent køkken med udgang til husets anden terrasse.3 virkelig gode soveværelser og skønt badeværelse med brusenische.

Kender du Tisvildeleje? Her er skønt hele året – vi er midt i naturen og alligevel tæt på alt. Toget til Hillerød kører engang i timen, København når du på blot 45 min. i bil.

Interesseret i at vide mere? Så ring til Lene og Andreas på 48 70 84 12.

*************** Vil du vide hvad du kan tjene ved at leje dette hus ud?***************************

Måske det kunne være attraktivt for dig at leje huset ud ? Vi har et udlejningsbudget som er udarbejdet af Feriepartner Nordsjælland.
Du er også meget velkommen til at ringe direkte til dem for at høre om dine muligheder på 47 74 63 34….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Julsgårdsvej 11 , 3220 Tisvildeleje10.000.000 kr.110.803 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.002 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 81 ㎡Grund: 710 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2016

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x