Jyllerupvej 15, 6818 Årre

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Landejendom med idyllisk beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/6 – klik på billede –

Hvis I drømmer om at bo i idylliske, landlige omgivelser med åbne marker omkring jer, er denne velholdte ejendom måske det helt rigtige match. Her får I et hyggeligt og velindrettet stuehus på 111 m2 samt en række gode udbygninger med masser af bonuskvadratmeter – perfekt til hjemmeerhverv, pladskrævende hobbyprojekter eller noget helt tredje. Hele herligheden ligger på en 2.602 m2 stor grund, og udendørslivet kan nydes fuldstændig ugeneret i den flot anlagte have.

Ejendommen daterer sig tilbage til 1850 og emmer af landlig idyl. Indenfor i stuehuset går moderne opdateringer hånd i hånd med originale detaljer, der bidrager til den charmerende og indbydende atmosfære. Stue og køkken er slået sammen til et sammenhængende opholdsmiljø med brændeovn og god plads til både spiseafdeling og sofahjørne. I forlængelse af køkkenet er der desuden plads til at indrette en lille arbejdsplads. Fra stuen er der udgang til en dejlig rummelig udestue med flot kig til alt det grønne i haven og videre udgang til den solrige terrasse, som ligger godt i læ i husets vinkel.

Boligen indeholder herudover to værelser, hvoraf det ene har tilhørende walk-in closet. Endelig er der et badeværelse med muret bruseniche.

Fra ejendommen er der omtrent fire kilometer til daginstitution og supermarked i Årre og nogenlunde samme afstand til skole i Grimstrup. Køreturen til Varde tager omtrent et kvarter, mens I kan være i Esbjerg på tyve minutter.

Ring og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jyllerupvej 15 , 6818 Årre985.000 kr.6.932 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.483 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 111 ㎡Grund: 2602 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1850Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-30 check den her