Kærgade 19, 8940 Randers SV

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rummelig villa med let og lukket have i Vorup

Velkommen til Kærgade 19 i skønne Vorup.

Fra adressen er der kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Her kan motorvejsnettet, indkøb, slagter, skole, daginstitution, Randers midtby, skønne Vorup Enge, fritidsaktiviteter og shopping i Randers Storcenter nås på meget kort tid.

Her får I en bolig fra 1930 på 166 m2 + kælder. Villaen opvarmes med fjernvarme.
Villaen er løbende moderniseret; taget og de fleste vinduer er skiftet – også køkkenet og det ene badeværelse er skiftet i ca. 2009. Desuden er her et nyere skur og indkørslen er også lavet. Desuden er her separatkloakeret.

Villaen indeholder: Entre med opgang til 1. salen. Pænt og moderne køkken og med udgang til den skønne have. Lys spisestue og med kig til haven. Stor og rummelig dagligstue. Badeværelse.
1. salen indeholder husets andet badeværelse samt tre gode, store værelser. Mangler I et værelse, er der mulighed for at etablere et ekstra i det største af rummene.

Til boligen er en mindre, let og overskuelig have. Sælger har fået reetableret haven og denne fremstår rigtig fin og præsentabel. Haven er dejlig lukket, så børnene kan frit lege og solen kan nydes i fred og ro.

Kontakt EDC Trio for at booke en fremvisning – vi står klar med nøglen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kærgade 19 , 8940 Randers SV1.495.000 kr.8.614 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.425 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 166 ㎡Grund: 387 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1930Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-08 check den her

Kærgade 19, 8940 Randers SV

 

Beskrivelse

Charmerende villa i roligt område

Beliggende midt i et roligt område ligger denne murstensvilla fra 1930. Villaen byder på 166 kvadratmeter bolig med kælder samt en 387 kvadratmeter stor grund med en dejlig, lukket have. Fra entréen er der adgang til husets ene badeværelse, køkkenet samt to pæne stuer i åben forbindelse. Køkkenet er velindrettet og fremstår moderne, og her er fin plads til et spisebord. Fra køkkenet er der direkte udgang til haven. Ovenpå finder I husets andet badeværelse samt tre gode, store værelser. Mangler I et værelse, er der mulighed for at etablere et ekstra i det største af rummene. Udendørs kan I glæde jer til at nyde de lune sommerdage på den store, sydvendte terrasse med udsigt over haven, hvor en pudset mur ind mod naboen skaber en skøn gårdhavestemning. På Kærgade 19 er I placeret mindre end en kilometer fra indkøbsmuligheder og daginstitutioner, mens I indenfor to kilometer finder skolen samt Randers Midtby, som tilgås via Den Blå Bro over Gudenåen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kærgade 19 , 8940 Randers SV1.655.000 kr.9.536 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.425 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 166 ㎡Grund: 387 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1930