Kærsangervænget 46, 5550 Langeskov

5550 kaersangervaenget 46 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderniseret etplansvilla på attraktiv adresse i Langeskov

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/3 – klik på billede –

På et af Langeskovs mest attraktive vænger finder I denne lyse etplansvilla, som er gennemgående moderniseret. Derfor er huset et særdeles godt køb til jer, der gerne vil have en indflytningsklar bolig, hvor I kan nyde mange gode timer i haven og ikke mindst på den store terrasse.

Villaen fra 1977 præsenterer sig pænt med røde, spættede mursten, der giver et flot spil. Huset er opført i ét plan, og den mørke, Antracitgrå træbeklædning står i fin kontrast til facaden. I får en stor grund på 908 m2, hvoraf størstedelen er dedikeret til den vestvendte have. Her finder I en stor fliseterrasse, der følger hele husets vestvendte langside, og den overdækkede del af terrassen giver jer mulighed for at nyde udelivet i al slags vejr. Dertil kommer en muret garage på 30 m2.

Man har sørget for en lang række opdateringer inden døre. Der er gulvvarme i hele huset, og det lækre HTH-køkken fra 2017 byder endda på elektrisk skuffe ved affaldssorteringen. Det samme gælder for de to badeværelser, der også begge er flot moderniseret i 2017 med inventar fra HTH. Døre og vinduer er skiftet for en håndfuld år siden, ligesom både el og VVS er udskiftet i 2017 – en opgradering, som også sikrer jer en fejlfri el-rapport.

Indretningen byder på 121 m2 med tre gode værelser samlet i den ene ende af huset, hvor det ene værelse har udgang til havens overdækkede del af terrassen. Opholdsrummet består af en stor, lys stue – ligeledes med udgang til terrassen. Der er god sammenhæng til køkkenet, og afrundingsvis får I et lyst bryggers samt en rummelig entré, som også fungerer som fordelingsgang.

I kommer til at bo for enden af en lukket stikvej, så I kan roligt lade børn eller børnebørn lege ude på vendepladsen uden at skulle bekymre jer om trafikken. Lige ved siden af indkørslen har I adgang til byens gode stisystem, og derfor har I kun 300 meter til skolen. Bymidtens gode indkøbsmuligheder og stationen når I på en lille tre-minutters cykeltur.

Kort sagt et særdeles godt køb uanset hvor I er i livet. Kontakt os for at høre nærmere ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kærsangervænget 46 , 5550 Langeskov1.895.000 kr.14.747 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.673 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 121 ㎡Grund: 908 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1977Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x