Kærvej 43, 6270 Tønder

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Renoveret villa i hyggelige Jejsing

Det er en velholdt og indflytningsklar villa, I her kan overtage. Der kom nyt tag på i 2019, og tilstandsrapporten er fin.
Gulvvarme i hele huset.
Planløsningen er ligeledes god til en familie med to-tre børn, for her er en værelsesafdeling i den ene ende af huset med tre værelser og badeværelse. I den modsatte side ligger voksenafdelingen med soveværelse, integreret badeværelse og garderobe, ligesom bryggerset med vaskemaskine også meget praktisk ligger i denne side af huset. Midt i ligger det lyse opholdsrum med stue og køkken i fuldkommen åben forbindelse. Desuden er her entré og teknik rum. Med andre ord alt hvad man skal bruge.

Med udgang fra stuen kommer I til terrasseområdet, hvor I kan vælge mellem at sidde under åben himmel og overdækket. Terrassen ligger i læ, da her er mure fra både huset og den læ givende mur, der fortsætter til hobbyrummet. Haven er dejlig rummelig med en grund på næsten tusind kvadratmeter til jeres disposition. I får blandt andet en carport, så en bil kan holde overdækket. Hvis I har flere biler eller andre køretøjer, er der god plads i indkørslen foran huset.

Beliggenheden er populær blandt børnefamilier, som der kommer stadig flere af i kvarteret. Udover venligt naboskab kan I se frem til at bo tæt på byens friskole, som ligger under tre hundrede meter fra jeres hoveddør. Det gør livet bekvemt for de skolesøgende børn. Der er ligeledes både dansk og tysk børnehave i byen, der i øvrigt har et aktivt foreningsliv og kort afstand til Tønder og grænsen til Tyskland….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kærvej 43 , 6270 Tønder1.295.000 kr.6.912 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.671 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 176 ㎡Grund: 966 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972

Der er ingen anmendelse på “Kærvej 43

[rotador grupo=1]