Kaj Munks Vej 68 2-tv, 8260 Viby J

8260 kaj munks vej 68 2 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet etværelses nær Marselisborg Skov

Det er en stor fornøjelse at byde jer velkommen til en behagelig plet på landkortet nærmere bestemt Kaj Munks Vej 68 i vidunderlige Viby Vest. Her skal I en tur op på anden sal for at se en velindrettet etværelseslejlighed, der blandt andet byder på en fri udsigt til naturen. Ejerforeningen er tilmed god. Kom indenfor.I kan stå længe foran vinduerne i stuen og nyde den maleriske udsigt. Årstidernes skiftende farver bliver på en måde en del af indretningen, som desuden præges af et smukt parketgulv i massiv ask. Apropos træ, så skinner det flere steder tydeligt igennem, at sælger er snedker. Se eksempelvis den fingertappede løsning i entréen eller egetræsdetaljerne i det nyere køkken. Køkkenet er funktionelt indrettet med gode opbevaringsmuligheder og integrerede siddepladser. På badeværelset bemærker I endnu en snedkerlavet detalje i form af badeværelsesmøblet fra 2022, som komplementerer det pæne rum med kvadratiske klinker og separat bruseafsnit. Gulvet i gangen og køkkenet er slebet for nylig, og I får derfor en smagsprøve på, hvordan stuens gulv også kan komme til at se ud. Beliggenheden er perfekt på mange parametre. En stor faktor er selvfølgelig nærheden til naturen, da både Marselisborg Skov og stranden er inden for jeres rækkevidde. Er I friske typer, der elsker at vinterbade eller at få pulsen op på en skøn løbetur, står I med andre ord med gode kort på hånden. Det stopper imidlertid ikke her, for byens uendelige tilbud og faciliteter er også en del af ligningen, så I kan vælge at gå eller cykle til alt fra supermarkedet til letbanen og hyggelige beværtninger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kaj Munks Vej 68 2-tv, 8260 Viby J3.198.000 kr.33.312 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.328 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 48 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1956

Kaj Munks Vej 68 2-tv, 8260 Viby J

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Super fin 1 vær. med fine løsninger.

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/6 – klik på billede –

På grænsen mellem Viby og Højbjerg har vi nu fornøjelsen af, at byde dig inden for i denne fine 1. værelses lejlighed med separat køkken. Lejligheden står fin og indflytningsklar og er løbende istandsat med super gode detaljer.
Lejligheden er helt perfekt til den studerende – evt. som forældrekøb. Her får du 42 veludnyttede kvm med godt køkken og bad og en entre med snedkerens egen, geniale garderobeløsning. God loftshøjde sørger for, at man har god, rummelig fornemmelse. Gulvet i køkken og entre står pænt og slebet i 2021.

Velkommen indenfor i central entre med fordeling, stor skabsvæg samt udstyret med super flot og smart garderobemøbel.
Fint køkken med et lækkert miks af gl. og nye elementer samt hvidevarer. Bemærk den fint arrangeret spise-/arbejdsplads for enden af køkkenbordet med udsigt over området.
Super fint og trendy badeværelse med brus. Oprindeligt, men rigtig pænt terazzogulv. Hvide fliser og flot bademøbel.
Sidst – stor stue/værelse med god plads. Stort vinduesparti med franks altan sørger for masser og lys og udsigt til haven.

Du får også en lejlighed tæt på indkøbsmuligheder, offentlig transport til byens udd. institutioner, grønne arealer og kun ca. 3 km fra bylivet i Aarhus C. Foreningen byder på en stor kælder med brugsret til opbevaringsrum. Dertil andre gode fællesfaciliteter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kaj Munks Vej 68 2-tv, 8260 Viby J1.350.000 kr.28.125 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.596 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 48 ㎡Grund: 4425 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1956