Kålsbjergvej 7, 5500 Middelfart

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt og solidt bygget mu rer mester vil la med en central beliggenhed

Kålsbjergvej 7 i Middelfart er den helt rigtige bolig til dig, hvis du drømmer om en velholdt murermestervilla med masser af sjæl og charme. For selvom boligen er løbende opdateret, er det karakteristiske og solide byggeri stadig kernen i den samlede boligoplevelse. Derudover kan du se frem til en stor, dejlig have, der både byder på dejlige terrassemiljør, prydhave og køkkenhave – alt sammen tæt på skoler og indkøb. Dertil kort afstand til Middelfart marina samt golfklubben. Samtidig en børnevenlig beliggenhed, hvor et godt udbygget stisystem bringer børnene sikkert til skole, sportsaktiviteter m.m.Villaen er oprindeligt opført som embedsbolig i gode materialer i 1957, og villaen har været familieejet indtil nu. Så du kan godt forberede dig på, at det ikke er et hus, du lige slipper igen, når først du er kommet på plads. Charmerende, velholdte boliger i denne kaliber hænger nemlig ikke på træerne. Huset kan endda præstere en pæn tilstands- og elinstallationsrapport, som bevis på den flotte stand.Indenfor kan du brede dig over 219 etagemeter, og dermed er betingelserne på plads for børnefamilien. I den sammenhæng vil du også bide mærke i, at der er to pæne badeværelser – et i kælderen og et på førstesalen – så forholdene også er i orden, når dine børn bliver teenagere. I kælderen er der desuden et værksted og et vaskerum foruden et disponibelt rum, med mulighed for forskellige hobbyaktiviteter.Villaens tre gode værelser ligger samlet på førstesalen, mens de lyse, højloftede opholdsrum i stueplan danner rammerne om de fælles stunder. Du får både et pænt køkken og hele tre stuer i åben forbindelse, og har du brug for et ekstra værelse, kan den ene stue inddrages til formålet. Den centrale og største stue har udgang til haven, og stuen er tillige udstyret med brændeovn, der sammen med fjernvarmen sikrer dig et lavt forbrug.De mange terrasser er en fornøjelse at opleve, når vejret er godt, og særligt dén, der er omgivet af tæt hæk udgør et skønt, ugeneret uderum, som du sjældent vil finde lige. Garagen er desuden udført med loftsrum til ekstra opbevaring af ting og sager.120 meter adskiller jer fra Rema 1000, og der er cykelsti til skolerne, uanset om du vælger Lillebæltskolen, Hyllehøjskolen eller friskolen, og du får selvfølgelig også glæde af byens gode beliggenhed både i forhold til natur og pendlerlogistik.Kontakt os på tlf. 6441 5565 for at høre detaljerne ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kålsbjergvej 7 , 5500 Middelfart2.145.000 kr.12.647 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.213 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 139 ㎡Grund: 1095 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1957

Der er ingen anmendelse på “Kålsbjergvej 7

Annonce:

Kålsbjergvej 7, 5500 Middelfart

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Velholdt murermestervilla med dejlig og stor have

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/8 – klik på billede –

· Velholdt og solidt bygget murermestervilla
· Familieejet siden opførelsen i 1957
· Løbende opdateret og godt indrettet
· Flot have med tre terrasser
· Tæt på indkøb og skoler

På adressen Kålsbjergvej 7 i Middelfart venter jer en velholdt murermestervilla med masser af sjæl og charme. For selvom boligen er løbende opdateret, er det karakteristiske og solide byggeri stadig kernen i den samlede boligoplevelse. Samtidig kan I se frem til en stor have, der både byder på dejlige terrassemiljøer, prydhave og køkkenhave – alt sammen på en god adresse tæt på skoler og indkøb.

Ejendommen er oprindeligt opført som embedsbolig i gode materialer i 1957, og boligen har været familieejet indtil nu. Så I kan godt forberede jer på, at det ikke er et hus, man sådan lige slipper igen, når først man er kommet på plads. Charmerende, velholdte boliger i denne kaliber hænger nemlig ikke på træerne.

Indenfor kan I brede jer over 219 etagemeter, og dermed er betingelserne på plads for børnefamilien. I den sammenhæng vil de fleste bide mærke i, at der er to pæne badeværelser – et i kælderen og et på førstesalen – så forholdene også er i orden, når børnene bliver teenagere. I kælderen er der desuden et værksted og et vaskerum foruden et disponibelt rum, så I får ligeledes plads til de fælles hobbyer.

Boligens tre gode værelser ligger samlet på førstesalen, mens de lyse, højloftede opholdsrum i stueplan danner rammerne om de fælles stunder. I får både et pænt køkken og hele tre stuer i åben forbindelse, og har I derfor brug for et ekstra værelse, kan den ene stue inddrages til formålet. Den centrale og største stue har desuden både brændeovn og udgang til haven.

De mange terrasser er en fornøjelse at opleve, når vejret er godt, og særligt dén, der er omgivet af tæt hæk udgør et skønt, ugeneret uderum, som I sjældent vil finde lige. Garagen er desuden udført med loftsrum til ekstra opbevaring af ting og sager.

120 meter adskiller jer fra Rema 1000, og der er cykelsti til skolerne, uanset om I vælger Lillebæltskolen, Hyllehøjskolen eller friskolen, og I får selvfølgelig også glæde af byens gode beliggenhed både i forhold til natur og pendlerlogistik.

Kontakt os for at høre detaljerne ved en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kålsbjergvej 7, 5500 Middelfart2.395.000 kr.15.492 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.238 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 139 ㎡Grund: 1095 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1957Sidste tilstandrapport er fra: 06.07.2022 check den her

Der er ingen anmendelse på “Kålsbjergvej 7