Kalsgårdvej 4, 7500 Holstebro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Kalsgårdvej 4 er beliggende ganske kort fra Mejrup og Holstebro samt til-/frakørsel til Holstebro Motorvejen.

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/2 – klik på billede –

Kalsgårdvej 4 er beliggende ganske kort fra Mejrup og Holstebro samt til-/frakørsel til Holstebro Motorvejen.

Ejendommen er oprindeligt opført i år 1884 og har været i familiens eje lige siden.
Stuehuset er med sine 200 m² i 1 plan en familievenlig villa, hvor der tillige er udviklingsmuligheder på tagetagen, som er uudnyttet og 160 m² stor.
Huset er opført i røde mursten med eternittag, et 8kw solcelleanlæg (6 kw inverter) samt vedligeholdelsesfrie Kastrup PWC vinduer fra 2003.

Der er den skønneste have omkranset af høje træer og buske, flere hyggelige haverum samt et driv-/driverhus i forlængelse af haven.

Med tilhørende ca. 500 m² tidligere stald, som er indrettet med et godt og stort værksted. Cirka 330 m² tidligere svinestald – isoleret og med loft til kip samt god portadgang – anvendeligt til mange gode formål, som også kræver højt til loft!

Af jorden er ca. 1,8 HA udlejet på mundtlig aftale og en lejeindtægt på kr. 6.500,- p.a. ligesom den på ejendommen værende gylletank er udlejet med en lejeindtægt på kr. 10.000,- p.a.

Indretning: Godt bryggers moderniseret i 2003 med gulvvarme og klinker på gulv. 2 gode værelser og badeværelse. Badeværelset er tillige moderniseret i 2003 og med klinkegulv, gulvvarme og muret bruseniche. Endvidere i forlængelse af bryggers et ”viktualierum” som dog også kan anvendes til kontor e.l. Centralt placeret køkken med god og hyggelig spiseplads samt kig til den dejlige have. Køkkenet er fra 2003 med nydeligt lyst inventar og granitbordplade. Stor vinkelstue med et dejligt lysgennemfald samt klinkegulv med gulvvarme. Entré samt yderligere 2 gode værelser – som er forbundet … kan evt. opdeles til 3 værelser?

En dejlig ejendom med egen sø og skøn have nær ved Mejrup og Holstebro. Et godt jordtilliggende, gode udbygninger med muligheder samt en fantastisk beboelse.

Forbrug af el: Sælger oplyser at elforbrug efter egenproduktion ca. er 7.000 kwh p.a….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kalsgårdvej 4 , 7500 Holstebro1.945.000 kr.9.005 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.607 kr/mdrLandejendomEnergimærke: BStørrelse: 200 ㎡Grund: 38387 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1884

Der er ingen anmendelse på “Kalsgårdvej 4

Annonce: