Kalvehavevej 21, 4640 Faxe

4640 kalvehavevej 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Morten Korch-idyl i Hovby

I Hovby ved Faxe har I nu chancen for at overtage denne idylliske bindingsværksejendom fra 1898, der oser af sjæl og charme. De oprindelige detaljer er velbevaret og står side om side med moderne funktionalitet og et let og indbydende udtryk, der tilsammen skaber et smukt og indflytningsklart hjem til familien. Taget, hele førstesalen og de smukke plankegulve i opholdsrummene er fra en større renovering i 1996-1998.Husets hjerte er sammensat af et charmerende køkken med udskårne fronter og et barområde til de hurtige måltider. I åben forbindelse har I alrummet og stuen, hvor lyset skinner gavmildt ind, og mulighederne for at arrangere jeres personlige møblement er i top. På førstesalen afrundes opholdsmiljøet af endnu en stue. Bemærk de flotte, brede planker, som pryder gulvet i alle opholdsrummene. Der er ikke kun afsat kvadratmeter til rummene, der samler jer, for med hele fire værelser, der alle har pæne størrelser, er der også plads til det enkelte familiemedlems udfoldelser og privatliv. Der er to værelser på hver etage, og endelig har I et badeværelse med brus og et bryggers, hvor I kan installere vaskefaciliteterne. Køkkenet, badeværelset og bryggerset har gulvvarme. Det store værelse i stueetagen har oprindeligt været opdelt i to, og der er derfor mulighed for at reetableret dette værelse.Herlighederne fortsætter under åben himmel, hvor I kommer til at befinde jer godt i den ugenerede, store have. Denne er hovedsageligt anlagt med græs, men I finder også gamle træer, et drivhus og et skønt orangeri i forbindelse med den vestvendte terrasse. Den sjældne og eftertragtede kombination af fred og ro samt nærhed til hverdagens faciliteter får I netop her. Der er få minutters kørsel til Faxe Ladeplads med en dejlig badestrand, og også store skovområder er lettilgængelige. Endvidere kan I nemt cykle til Faxes fine udbud af indkøb, daginstitutioner, sportsfaciliteter og skoler, og pendleren tilgodeses af beskedne ti minutters kørsel til motorvejen mod København….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kalvehavevej 21 , 4640 Faxe1.875.000 kr.10.504 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.713 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 178 ㎡Grund: 920 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1898Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-18 check den her

Kalvehavevej 21, 4640 Faxe

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot moderniseret og super velholdt bindingsværksejendom i Faxe by.

Her udbydes en virkeligt flot og velholdt samt moderniseret bindingsværksejendom, super skønt beliggende i den ældre og meget hyggelige del af Faxe by nemlig Hovby. Det er lidt som at bo i by og på landet på en og samme tid med det hele nærmest lige uden for døren. Denne flotte ejendom bærer tydeligt præg af at ejer har holdt den super godt vedlige. Der er løbende sket moderniseringer, som nyere køkken, vægge, gulve, tagkonstruktion og tag m.m. Ejendommen er velisoleret og kan præstere et rigtigt flot energimærke med karakteren C.

Kombineret bryggers/entre med fin plads, flot nyere køkken i åben forbindelse med super hyggelig spise/opholdsstue i vinkel og med udgang til solvendt terrasse. Derudover finder vi 2 meget store lyse værelser samt et pænt badeværelse med bruseniche. På 1 sal findes en skøn hyggelig opholdsstue samt 2 meget store lyse værelser. Så ialt er her 4 store gode værelser.

Til ejendommen hører desuden en stor pæn carport samt et rigtigt godt udhus med god plads. Haven er let at holde og består af let spredt beplantning og græsplæne. Derudover forefindes der drivhus samt en super skøn havepavillion og solvendt terrasse.

Alt i alt en super dejlig ejendom med en fantastisk beliggenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kalvehavevej 21 , 4640 Faxe1.995.000 kr.11.176 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.378 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 178 ㎡Grund: 920 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1898Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-18 check den her