Karen Poulsens Vej 42, 9300 Sæby

9300 karen poulsens vej 42 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Lækkert arkitekttegnet projekt ved Sæby Bakker – prisvenlig familievilla med fokus på høj kvalitet og bæredygtighed

Bemærk: Udover opførelsen af den arkitekttegnede villa er prisen inklusiv grund og tilslutningsafgifter.

Tømrermester Ulrik Bisgård og arkitekt Lars Quist har sammen skabt denne genistreg – et gennemført og prisvenligt projekt beliggende ved ”Sæby Bakker” En lækker arkitekttegnet familievilla på 144 kvadratmeter, hvor funktionalitet og æstetik mødes i perfekt harmoni.

Villaen er opført i blødstrøgne sten og har en ensidig taghældning, som giver den et moderne og stilfuldt udseende. Den har rene og skarpe linjer samt en flot markant facade, der virkelig får villaen til at skille sig ud. Og med en beliggenhed omgivet af skov og bakkedale kan de naturskønne omgivelser nydes lige uden for døren.

De store vinduespartier i både køkkenalrummet og stuen giver masser af naturligt lysindfald og tilfører villaen en fantastisk atmosfære. Loftet er højt i disse rum, hvilket giver en luftig og rummelig følelse. Villaen rummer også tre værelser, som alle har indbyggede skabe. Der er altså masser af opbevaringsplads til hele familien. Derudover er der et stort og lækkert soveværelse med walk-in closet, hvor der er direkte adgang til badeværelset. Rummelig entre, bryggers og depotrum samt ekstra badeværelse fuldender villaens fantastiske planløsning.

Materialevalget i denne villa er fra øverste hylde og er gennemgående i hele boligen. Svanekøkkenet, der er kendt for deres kvalitet og stilfulde design, har leveret alle elementerne og med hvidevarer fra Siemens, er familien sikret moderne og effektive løsninger til dagliglivet. Hvide troldtekt lofter og indvendige døre fra Swedoor giver et elegant og moderne udtryk i alle rum.

Vinduer og døre i træ/alu med lavenergiruder, gulvvarme i hele huset, 1 kW. solcelleanlæg samt genvindingsanlæg fra Nilan er den ideelle kombination, der ikke kun bidrager til en øget komfort men også til energibesparelser og en bæredygtig opvarmning af hele huset.

Sæby er en hyggelig kystby, som byder på en perfekt afstemt kombination af indkøbsmuligheder, dagtilbud, skole, foreningsliv og friske initiativer. Det er en by, der tilbyder alt det, man gerne vil have ved hånden i det daglige – og sammen med den omkringliggende natur gør dét Sæby særligt attraktiv for tilflyttere. Der er også skolebusser lokalt, så børnefamilien får de bedste betingelser for at føle sig hjemme.

Alt i alt er dette projekt fra Tømrermester Ulrik Bisgård og arkitekt Lars Quist imponerende. Denne lækre villa i moderne stil og med indbydende rum er det perfekte hjem for enhver familie. Med materialer af højeste kvalitet og fokus på energibesparelse er denne villa både smuk og bæredygtig.

Velkommen til et særdeles spændende projekt, hvor livet kan leves, hele livet!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Karen Poulsens Vej 42 , 9300 Sæby2.720.000 kr.18.889 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.902 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 144 ㎡Grund: 879 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2023

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x