Kastelvej 205, 5380 Dalby

5380 kastelvej 205 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velindrettet hus i 1 plan med stor have.

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

Velkommen til denne velindrettede bolig beliggende i udkanten af Dalby, et charmerende område på Hindsholm. Dette rummelige hus i ét plan byder på 3 værelser, et stort bryggers og mulighed for et køkken-alrum samt en imponerende udestue. Med sin placering på en stor naturskøn grund kan I nyde en fantastisk udsigt over åbne marker.
Området omkring Dalby er kendt for sin naturskønhed med kort afstand til både strand og skov, hvilket giver optimale muligheder for udendørsaktiviteter. Dalby byder også på en skole og daginstitution samt et rigt foreningsliv, der bidrager til en aktiv og indholdsrig tilværelse.
Indendørs finder I en praktisk indretning med et lyst køkken, der strækker sig ud i forlængelse af stuen. Muligheden for at åbne op til et alrum giver fleksibilitet og plads til hyggelige stunder med familie og venner. Stuens udgang til den store udestue, med skrålofter og rigt lysindfald, tilføjer ekstra charme og skaber en forlængelse af boligens rum.
Energiforsyningen er sikret gennem tilslutning til fjernvarme samt offentlig vand og kloak, hvilket bidrager til både komfort og bæredygtighed.
Med korte afstande til Kerteminde og Odense C, henholdsvis 9 km og 26 km, samt nærhed til skole, daginstitution og indkøbsmuligheder, er denne bolig ideel for jer, der ønsker både natur og bekvemmelighed tæt på….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kastelvej 205 , 5380 Dalby995.000 kr.7.049 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.567 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 2000 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-19 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x