Kastrupvej 18, 6510 Gram

6510 kastrupvej 18 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fuldstændig indflytningsklar ejendom med dejlig beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/4 – klik på billede –

Centralt i Sønderjylland med beliggenhed i Arnum, sælges her en flot ejendom som er nyrenoveret fra top til tå, med gode valg af materialer.
Her får du en solid og indflytningsklar villa i 1 1/2 plan. Facaderne er vandskuret og malet og taget består af betontagsten. Herunder er der helt nye vinduer og døre fra 2021.
Der er sket en totalt renovering af villaen fra 2019-2021, så du kan altså erhverve dig en topmoderne bolig med hele 157 kvm.
I stueplan kommer du ind i det funktionelle bryggers, som også fungerer som huset bagindgang. I bryggers er der skab med gasfyr og indbygget vaskesløje med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og kosteskab.
Fra bryggers er der indgang til køkken/alrum/stue med flot inventar, herfra er der udgang til stor syd/vestvendt terrasse med flot udsigt over marker.
I stueplan finder du også et stort badeværelse med stor bruseniche, samt et stort værelse med mulighed for walk-in.
Derudover er der gulvvarme i hele stueplanen.
I forbindelse med køkken/alrum der er entre med trappe til 1 sal.
På 1 sal er der et stor repos, et stort værelse og badeværelse fra 2019 med gulvvarme og et stort soveværelse med indbygget skabe.
Der er loft til kip på hele 1 sal.
Udvendigt indbyder den græsbelagte have til leg og afslapning og med marker der grænser op til haven, er man sikret en skøn naturudsigt. Til ejendommen hører en god garage på 35 m2.
Her får du altså en fantastisk bolig til overkommelig pris.
Arnum er en hyggelig landsby der går ind for at skabe aktiviteter og et godt foreningsliv. I byen har du børnehave, ungdomsklub, kultur- og fritidscenter og et forsamlingshus. Her er der også et motionscenter med bl.a. spinning, og derudover er der også i byen krolf og petanque bane. Omkring byen er der flot natur bl.a. Lindet Skov og Stensbæk Plantage hvor du med fordel kan tage på flotte vandreture. Hos den lokale købmand er der mulighed for at gøre sine indkøb. Fra byen har du kort afstand til Gram og derudover har du til de større byer kun 35 km til Haderslev, 24 km til Vojens og 15 km til Ribe….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kastrupvej 18 , 6510 Gram1.145.000 kr.6.615 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.084 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 157 ㎡Grund: 981 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-19 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x