Katbjergvej 7, 9550 Mariager

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Landejendom med moderniseret stuehus og en masse potentiale

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/12 – klik på billede –

Velkommen til denne landejendom på Katbjergvej, hvor mulighederne er store som det vidstrakte landskab den ligger i. Den dejlige vinkeludhusbygning spreder sig over ca. 640 kvadratmeter, og matcher perfekt behovene for en håndværker, en mekaniker eller bare en familie, der længes efter ekstra plads. Der er et harmonisk layout indvendigt med fyrrum, stald og en ladebygning, der indeholder et værksted og adskilte rum tilpasset forskellige formål. Udhusene har mange anvendelsesmuligheder, så visioner kan realiseres og passioner udfoldes.

De medfølgende 2 hektar jord åbner op for et let kuperede naturområder, en lille fold, græsplæner alt sammen perfekt til leg og afslapning, med en indbydende bålplads og endda en lille “skov” prydet med grantræer. Grunden passer godt til dem, der elsker at være ude – også i forhold til den omkringliggende natur mod fjord og odde. Placeringen er perfekt. Mellem Hobro og Mariager, kun fem minutters kørsel til begge byer og med nem adgang til Katbjerg Odde og Mariager Fjord. Skolebussen er lige uden for døren, og en nyopstillet mobilstander sikrer en pålidelig mobildækning.

Stuehuset er en ren perle i sig selv. Dets hvidmalede facade prydes af sorte dannebrogsvinduer og hvide træ/aludøre. Inde åbner lyse, moderne rum sig med et stort kombineret entre/bryggers med direkte adgang til et stilfuldt badeværelse med hvidt skabsmiljø og bruseniche. Køkkenalrummet er et sandt midtpunkt i hjemmet – en drøm for enhver, der elsker at kokkerere. Med sorte fronter, generøs opbevaringsplads, hvide bordplader og en smart siddebar, er det det ideelle sted at samle familie og venner. Det rummelige alrum fører videre til en hyggelig opholdsstue, der byder både på spiseplads og afslapningsområde. Der er også soveværelse og et ekstra værelse. Lidt ekstra plads i form af mindre kælder med udvendig adgang. God lukket gårdsplads med plads til flere biler.

Mulighederne for at udnytte dette hjem endnu mere er utallige. Første sal kan eksemplevis tilpasses præcis efter behov ligesom udhusene let kan transformeres til at imødekomme enhver ønsket anvendelse.

Denne landejendom er ikke bare et hjem. Det er et sted, hvor drømme tager form, og hvor livets historier udfolder sig i skønne landlige rammer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Katbjergvej 7 , 9550 Mariager1.145.000 kr.3.588 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.608 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: FStørrelse: 128 ㎡Grund: 20966 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1914

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x