Kettingevej 49, 4892 Kettinge

4892 kettingevej 49 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Kettingevej 49, 4892 Kettinge

Fantastisk flot moderniseret, præsentabel og spændende villa på hele 272 kvm beboelse med 49 kvm garage / hobbyværksted i vinkel, opført i vandskurede mursten med flot nyere sortglasseret tegltag og sprossede vinduer.

Villaen er beliggende på 2.223 kvm stor flot og pænt beplantet grund med præsentabel og bred indkørsel til garageområdet, i landsbyen Kettinge på Sydlolland, få km fra den hyggeligt og atmosfærefyldte købstad Nysted, og som er en oplevelse værd. I Kettinge er der kirke, købmand, sporthal, godt foreningsliv m.m.

Indeh. Entré / flot hall med vinkeltrappe til 1 salen samt sprosset glasdør til stort hvidt Svanekøkken med varmefaste bordplader, masser af skabs- og spiseplads samt alle hårde hvidevarer. Fra køkken sprosset glasdør til den store skønne og lyse spisestue med dør til terrasseområde, lukket med hæk samt adgang til hyggelig opholdsstue gennem franske døre. Mellembygning med stort dejligt nyere badeværelse med malede vægge, flisegulv med gulvvarme, håndklædetørrer, pæne Svaneelementer samt bruseniche med flisevægge. Fordelingsgang med flisegulv og dør til garagen. Godt bryggers med arbejdsbord med vask. 2 gode børneværelser med skabsvægge, det ene med dør til haven. Skøn vinterhavestue i træ / mursten med vinduer til 3 sider og skøn udsigt til baghaven samt udgang til stor dejlig fliseterrasse. 1 salen indeh: Fordelingsgang. 3 gode værelser samt dejligt soveværelse med adgang til pænt badeværelse med flisegulv, skab med vask samt bruseniche med fliser og glasdøre.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme. Årligt forbrug i 2023 kr. 21.909,-. God isolering, jævnfør flot Energimærke “B”.

Fremtræder i særdeles pæn stand overalt med bl.a. flotte hvide gibslofter i køkken, stuer, bad og fordelingsgang – stuk i køkken. Øvrige rum med lyse listelofter. Flotte skibsplankegulve i lys eg i køkken, stuer og entré. Gulvvarme i entré, køkken, stuer, bad i stueplan, fordelingsgang og bryggers.

Stor dejlig isoleret garage / hobbyværksted i træ / mursten med betongulv og fjernbetjent bred og høj automatisk hæveport med højt til loftet og velegnet til lift.

Stor delvis overdækket terrasse lukket med hegn og bred præsentabel indkørsel med flot smedejernslåge. Endvidere godt og stort udhus i træ med sortglasseret tegltag.

SÆRDELES SPÆNDENDE, PRÆSENTABEL OG FLOT VILLA MED MASSER AF GODE KVADRATMETER, OG SOM ER INDFLYTNINGSKLAR, MED KORT AFSTAND TIL SKOV, STRAND SAMT NYSTED BY MED LYSTBÅDEHAVN M.M….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kettingevej 49 , 4892 Kettinge1.995.000 kr.7.106 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.578 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 272 ㎡Grund: 2223 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1916Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-09 check den her

Kettingevej 49, 4892 Kettinge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Meget rummelig og spændende 2-plansvilla med garage

Stort og indflytningsklar villa for den kræsne køber.Sammenbygget værksted med plads til søjlelift.Huset har 5 værelser og soveværelse med eget bad.God beliggenhed i hyggelig landsby med godt foreningsliv samt kort afstand til skov, strand, Nysted med lystbådehavn m.m.Flot moderniseret og meget præsentabel ejendom på 272 m2 beboelse og 49 m2 sammenbygget garage/værksted, opført i vandskurede sten med sortglasseret tegltag og sprossede vinduer. Den ligger på en 2.223 m2 pænt beplantet grund med stor indkørsel og dejlig have. Huset er godt isoleret og har et fornuftigt varmeforbrug. Den ligger i en mindre landsby med købmand, sportshal, børnehave, naturanlæg, udendørs svømmebad, godt foreningsliv m.m.INDEHOLDER:Entré/hall med overdækket hoveddør, glasdøre til køkken og mellemgang samt massiv vinkeltrappe til 1. sal med ovenlysvindue.Stort, dejligt badeværelse med flisegulv, malede vægge, flot Svane-skab med vask, stort vægspejl, 5-kantet bruseniche med flisevægge, håndklædetørrer og spots.Stort, lækkert Svane-køkken i hvide elementer med Dekton varmefaste bordplader, gode hvidevarer, koge-ø med spiseplads og glasdør til stuen.Meget stor spisestue med glasdør til terrasse med hæk.Hyggelig opholdsstue med franske døre til spisestuen.Fordelingsgang med diagonalt flisegulv og dør til garagen.Godt bryggers med flisegulv, skabsvæg og arbejdsbord med vask.Dejligt værelse med skabsvæg og teknikskabe.Godt værelse med skabsvæg og glasdør til haven.Dejlig stue / havestue i træ/mursten med vinduer til 3 sider og glasdør til stor fliseterrasse.1. sal:Fordelingsgang.Dejligt værelse med frontspis til gaden.2 store værelser med gavl- og tagvinduer – det ene med 7 skabe.Soveværelse med dør til eget bad.Pænt badeværelse med flisegulv, malede vægge, skab med vask samt bruseniche med fliser og 2 glasdøre.Huset har gipslofter med stuk i køkken, stuer, badeværelse og fordelingsgang – resten med listelofter. Desuden Berry Alloc skibsgulve i lys eg i køkken, stuer og entré. Der er gulvvarme i entré, køkken, stuer, bad i stueplan, fordelingsgang og bryggers. Stor, isoleret garage/værksted i træ/mursten med betongulv, fjernbetjent hæveport, lofthøjde til lift, døre til indkørsel og have samt bord med vask.Stor, delvis overdækket terrasse med hegn og stor indkørsel med smedejernslåge.I haven er et stort udhus i træ med sortglasseret tegltag….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kettingevej 49 , 4892 Kettinge1.995.000 kr.7.106 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.402 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 272 ㎡Grund: 2223 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1916