Kildehaven 76, 8520 Lystrup

8520 kildehaven 76 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Moderniseret rækkehus med sydvendt terrasse

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/11 – klik på billede –

Kildehaven 76 er en ægte perle, med en central og attraktiv beliggenhed i Lystrup. Opførselsåret er 1991, men rækkehuset er løbende blevet moderniseret med bl.a. nyere køkken, og nuværende har udskiftet samtlige vinduer og døre i hele boligen. Dette giver en dejlig fornemmelse af lys og rummelighed og giver jer mulighed for at nyde de moderne bekvemmeligheder. I får her et hjem med både komfort, stil og charme. Med en størrelse på 81 m² over to plan, er der masser af plads til at udfolde sig.

Stueplan byder jer velkommen med en rummelig stue i åben forbindelse med det moderniserede køkken. De høje lofter giver en ekstra følelse af rummelighed og komfort. Fra stuen har I direkte adgang til den sydvendte flisebelagte terrasse, hvor I kan nyde solrige dage og direkte adgang til stort grønt fællesareal.

Via entré med trappeopgang er der adgang til 1. salen. I entréen er der god plads til opbevaring under trappen, samt god med til overtøj og sko, så det hele nemt kan organiseres. På 1. sal finder I 2 store hyggelige soveværelser, begge med inkluderede skabe. I får her den perfekte mulighed for kontor, børneværelse eller gæsteværelse. Det lyse badeværelse er udstyret med rummelig bruseniche, og ejer har på elegant vis fået installeret vaskemaskine.

Beliggenheden på Kildehaven 76 er ideel med nem adgang til lokale faciliteter, skoler og transportmuligheder. Du kan nemt udforske området og nyde det rolige nabolag, samtidig med at du har alle bekvemmeligheder inden for rækkevidde. Det store grønne fællesareal med legeplads giver de optimale muligheder for at få hverdagen til at fungerer optimalt.

Dette rækkehus er en perfekt kombination af moderne komfort og charme, og det er klar til at byde nye ejere velkommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kildehaven 76 , 8520 Lystrup2.395.000 kr.29.297 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.229 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 81 ㎡Grund: 125 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1991Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x