Kirke Søbyvej 52, 5610 Assens

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fin ejendom til den pladskrævende familie

Midtvejs mellem Glamsbjerg og Assens sælges denne ejendom, som er beliggende på 4.643 m2 dejlig stor grund, hvor der plads til hele familien og mulighed for at lave sig en flot grund med udsigt til de omkringliggende landskaber.

Boligen består af 311 m2 bolig, men som p.t. kun er registreret med 227 m2, da der mangler at blive medregistreret en afdeling på 1. sal. – Ialt 6 soverum.

Godt stort indgangsparti med adgang til særskilt værelsesafdeling med i alt 3 store værelser, viktualierum samt et godt stort badeværelse med bruseniche, dobbelthåndvask.

Indgang til stort åbent køkken / alrum med klinkegulv, gulvvarme og udgang til sydvendt have. I alrummet er der god plads til middagsgæster samt opholdsafdeling i åben forbindelse. Fra entreområdet trappe til 1. sal, som har 3 gode rum, og hvor de 2 er ekstra store og kan fungere som opholdsstue / aktivitetsrum eller lign.

Udenfor 2 udhuse, hvor det ene er perfekt for fritidshåndværker / mekanikeren, da der er plads til lift grundet en god loftshøjde.

Det andet udhus er renoveret i den ene ende, og har været anvendt til studie og er perfekt til kontorområde eller aktivitetsafdeling for hele familien. – Modsat ende vil det være forholdsvis let at gøre det klar i ” boligstandard “. Udhuset har derfor en bred vifte af muligheder.

Alt i alt en ejendom med mange muligheder for hele familien eller 2 generationer og med de gode udbygninger også mulighed for at få plads til ens interesser.

Grunden udenfor trænger til en kærlig klargøring, men man kan godt se, at der kan blive en spændende grund.

Glamsbjerg og Assens er indenfor 7-8 min. kørsel og Odense ca. 30 min. kørsel.

Fibernet muligt i området, så man kan arbejde hjemmefra. Ydermere flot Energimærke C.

Så er du på udkig efter en naturskøn beliggenhed og en stor indflytningsklar ejendom? Så bør du tage et nærmere kig på Kirke Søbyvej 52!

Ring til EDC Assens på 64713150 og bestil en fremvisning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirke Søbyvej 52 , 5610 Assens1.600.000 kr.5.036 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.951 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 227 ㎡Grund: 4643 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2022-05-19 check den her