Kirkeåsen 39 1-mf, 2850 Nærum

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn og lys 3-værelses med altan

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/12 – klik på billede –

Velkommen til Kirkeåsen, hvor EDC nu har fornøjelsen af at udbyde denne veldisponerede 3-værelses ejerlejlighed. Lejligheden ligger i et smukt gulstensbyggeri fra 1961, pænt vedligeholdt og præsentabelt.
Optimal kombination af tilbagetrukket beliggenhed, skøn solrig sydvendt altan med langt kig. Beliggende øverst i ejendommen omgivet af lys og naturskønne omgivelser, kort gåafstand til Nærum Hovedgade og gadekæret!
· Super beliggenhed i naturskønne omgivelser
· God planløsning
· Åbent opholdsmiljø
· Sydvendt altan
· Gåafstand til Nærum Hovedgade
· Stor p-plads
Lejligheden fremtræder overalt i meget flot stand. Lejligheden har en rigtig god planløsning med et åbent opholdsmiljø samt to soveværelser. Der er en stor lys stue med lysindfald gennem de store vinduespartier og udgang til lejlighedens fantastiske, sydvendte altan, hvorfra udsigten kan nydes i fred og ro. Spisestuen ligger i forbindelse med det charmerende nyere, åbent køkken, så man også har mulighed for at snakke med sine gæster, mens man laver mad. Pænt med stilsikre, hvide elementer, god skabsplads med opvaskemaskine. Dejligt og stort soveværelse med højt til loftet, godt lys og med god plads til skab. Derudover findes der ekstra gæsteværelse/kontor/børneværelse. Pænt og nyere flisebadeværelse med gulvvarme.
God og sund ejerforening med lave fællesudgifter. Tilmed er der cykelrum, fællesvaskeri, gode parkeringsmuligheder samt eget kælderrum! På Nærumhovedgade kan man få opfyldt alle dagligdagens behov. Hér er både fine indkøbsmuligheder samt specialbutikker og spise muligheder. Med helt rolig og fredelig beliggenhed, er man stadig centralt i forhold til transport. Gode busforbindelser lige ude foran hoveddøren. Ligeledes kort afstand til Nærumvænge Torv, Nærum Lokalbane, Jægersborg Hegn, Øresund og motorvejen.
Kom og kig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkeåsen 39 1-mf, 2850 Nærum2.495.000 kr.33.267 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.686 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 75 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1961

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x