Kirkegade 30, 9460 Brovst

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Charmerende og flot murermester-villa – Velegnet til modernisering

Charmerende og flot murermester-villa – Velegnet til modernisering

Villaen har en særdeles god og meget central beliggenhed tæt ved midtbyen, hvor der findes forretningsgade med stor udvalg af specialbutikker og dagligvareforretninger og med kort afstand til børnehaver, skole, idræts- og kulturcenter samt gode off. transportforbindelser. Dejlig stor grund på 1008 kvm. med nem have og stor græslæne.

Flot og charmerende murermester-villa opført i 1908 og senere moderniseret med termovinduer og taglstenstag. Du får her en flot bolig, hvor rammerne er i orden, og hvor du kan sætte dit eget præg på den indvendige modernisering. Der er iflg. BBR et boligareal på ialt 208 kvm. i 2 plan hvoraf 1. sal er udnyttet med 80 kvm. og 26 kvm. er uudnyttet. Der er endvidere garage og udhus/værksted på ialt 59 kvm. Der er mulighed for installation af fællesantenne og fiberforbindelse.

Boligen er indrettet med forgang og flot trappe til 1. sal. ældre køkken med spiseplads og indgang til viktualierum, 2 hyggelige stuer med trægulv og ældre brændeovn og dobbeltdør med udgang til dejlig havestue med trægulv og udgang til haven, 2 store værelser samt ældre badeværelse med klinkegulv og med badekar og bruseniche samt baggang med klinkegulv og disp. rum (vaskerum). På 1. sal er der indrettet 2-3 værelser, repos, toilet med håndvask samt uudnyttet loftsrum.

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkegade 30 , 9460 Brovst550.000 kr.2.530 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.870 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 208 ㎡Grund: 1008 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1908

Der er ingen anmendelse på “Kirkegade 30

Annonce: