Kirkepladsen 8, 6500 Vojens

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Særdeles unik og charmerende ejendom med masser af historie og sjæl.

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/5 – klik på billede –

Velkommen til Nustrupgård, som er en unik og spændende ejendom der fremtræder yderst charmerende med sine hvidkalkede facader, nyere rødt tegltag og sprossevinduer. Endvidere har du altså her en ejendom der emmer af historie, hvilket kommer til udtryk med mange gennemgående flotte og charmerende detaljer i alt fra døre til trappe.

Du får en beliggenhed i hjertet af Nustrup, og du får nogle dejlige rammer og et væld af muligheder, samt rig plads at boltre dig på. Da her udover den tilhørende jordarealer., også er over 800 m² stald- og ladebygninger.

Stuehuset byder på ikke mindre end hele 379 m², og dermed perfekt til den pladskrævende familie. Når du træder ind ad hoveddøren i entréen, bliver du allerede her mødt af de første flotte detaljer i form af terrazzogulvet, trappen og de fine gamle døre. I forbindelse hermed er et mindre gæstebadeværelse, og videre træder du ind i den rummelige stue. Her er samlingspunktet omkring den gamle og fine kakkelovn. Bevæger du dig videre i stueplan er her også en spisestue, og et køkken med spiseplads. Mellemgangen giver adgang til yderligere et badeværelse og et værelse. I bryggerset har du plads til vaskemiljø og opbevaring. Når du bevæger dig ovenpå til 1. salen, har du et stort soveværelse med tilhørende opbevaringsrum og et badeværelse med badekar. Videre på denne etage er tre værelser af god størrelse.

Du kan helt ugeneret nyde sommeren i den aflukkede have. Fra den overdækkede terrasse kan du også nyde den lille havedam fra.

Byen har et godt lokalsammenhold og et rigt foreningsliv. Derudover har byen også sin egen skole som er velfungerende, samt en sportshal. Omkring byen er der en meget smuk natur og du kan nyde nogle dejlige gåture ned til Nørreå og nyde friluftslivet. Endvidere er der kun ca. 9 km til Vojens og 9 km til Gram….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkepladsen 8 , 6500 Vojens1.695.000 kr.4.258 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.912 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 379 ㎡Grund: 14928 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1787Sidste tilstandrapport er fra: 2022-09-23 check den her

Kirkepladsen 8, 6500 Vojens

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Karakterfuld ejendom med masser af plads og potentiale

Familieliv, hobbysysler, erhvervsdrømme og haveprojekter – der er plads til det hele på denne store ejendom i Nustrup ved Vojens. Her er tale om en tidligere gård, der udgøres af et karakterfuldt hovedhus og to sammenhængende længer. Disse inkluderer både garageområde, lade og udhus, der tilsammen giver jer over 800 bonuskvadratmeter.Grunden tæller cirka halvanden hektar, og den er anlagt med store plæner, frodige buske og kønne træer. Havemiljøet har desuden både åbne og overdækkede terrasser samt en lille havedam, og forrest på grunden er der etableret en klassisk gårdsplads.Lille Nustrupgård, som ejendommen hedder, kan dateres tilbage til 1700-tallet. Det markante hovedhus fremstår med hvid facade og småsprossede vinduer samt et rødt, halvvalmet tag. Sidstnævnte dækker også over en vestvendt altan, som der er adgang til fra haven.Inden døre vil I sikkert vælge at opdatere nogle af husets rum for en mere tidssvarende stil, og her er ligeledes potentiale for at ændre på planløsningen.Boligarealet er fordelt på stueplan og første sal, og hertil følger en kælder på 20 kvadratmeter.Den nuværende indretning giver jer seks værelser, hvoraf fire er samlet på førstesalen. Heroppe ligger det oplagte forældresoveværelse, der har walk-in-closet og eget badeværelse. Dette er udført med badekar og to håndvaske. Etagen har også en repos og en møblerbar fordelingsgang.De to værelser i stueplan er placeret side om side, og det ene værelse har fransk dør ud til en overdækket terrasse. Der er adgang til begge værelser via et gennemgangsrum, som har egen udgang.Hjemmet byder herudover på et funktionelt køkken og en rummelig spisestue samt en stor opholdsstue. Begge stuer får et naturligt lysindfald fra syd, og opholdsstuen har endvidere brændeovn samt dobbeltdør ud til en solrig terrasse.Slutteligt indeholder boligen endnu et badeværelse, et bryggers og et fyrrum samt en entré og et viktualierum.Ejendommen ligger lige ved siden af Nustrups charmerende kirke, og dele af matriklen grænser herudover op til åbne marker. Fra adressen er der blot to minutter på cykel til Fællesskolen Nustrup Sommersted, der har SFO, og nær skolen finder I Børnehaven Kridthuset. Der er samme korte afstand til Nustruphallen, som udover det brede udbud af fritidsaktiviteter også huser diverse arrangementer for områdets beboere. Indkøb kan klares i Vojens eller Gram, og førstnævnte nås på cirka ti minutter i bil….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkepladsen 8, 6500 Vojens1.995.000 kr.4.897 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.509 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 379 ㎡Grund: 14928 ㎡Antal værelser: 10Opført i: 1787