Kirkeskovvej 55, 8450 Hammel

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charme, stand og beliggenhed i topklasse!

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/12 – klik på billede –

Velkommen til Kirkeskovvej 55, den skønneste og mest velholdte landejendom, jeg længe har set. Vi befinder os lige uden for den hyggelige landsby Skjød, der er kendt for sit fantastiske sammenhold. Derudover befinder vi os indenfor fornuftig afstand til både Hammel, Hinnerup og Hadsten.

Det første du tænker, når du ankommer til ejendommen her er, hvor ser det hele dog hyggeligt og velholdt ud. Og den fornemmelse fortsætter bestemt når du træder ind i husets entré, hvorfra der er direkte adgang til en virkelig skøn garage. Her er gulvvarme, elport og er faktisk lige ved at være i boligstandard – her er helt sikkert blevet holdt mange gode fester. På den anden side af gangen, kommer du ind i et rigtig fint køkken, der bare passer rigtig godt i husets stil, der bl.a. byder på flotte fyldingsdøre og flotte gamle trægulve. Går du videre ind i stue, bliver du helt bjergtaget af den skønne udsigt. Huset byder endvidere på 3 værelser og 2 gode badeværelser. Skulle du ikke have plads nok her, vil der også være mulighed for at udnytte de 90 m2 uudnyttede loftsrum.

Ud over herligheden ovenfor får du også et godt udhus på 38 m2 og et drivhus. Den tilhørende jord er beliggende i et regulært stykke i forbindelse med ejendommen. Jorden er i dag udlejet til en nabo, der har heste gående her, så du kan altså nyde udsynet til disse, uden selv at skulle stå for udgiften eller pasningen. Men muligheden er naturligvis også, at du og familien her selv kan have en lille besætning gående, om det så skal være lidt kødkvæg, får eller måske et par ponyer til børnene og en hest til dig selv.

Ja, du kan nok høre, at jeg selv er ret vild med denne ejendom, men i stedet for at komme med flere rosende ord her, så synes jeg, at du allerede i dag skal bestille en fremvisning, så du selv kan få syn for sagen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkeskovvej 55 , 8450 Hammel2.795.000 kr.15.935 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.739 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 130 ㎡Grund: 34476 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 2022-11-12 check den her

Kirkeskovvej 55, 8450 Hammel

 

Beskrivelse

Med 3,5 hektar, en flot bolig og en kæmpe garage med plads til hobbyen kan I udleve alle jeres boligdrømme i de landlige rammer ved Skjød, hvorfra det

Med 3,5 hektar, en flot bolig og 49m2 renoveret dobbelt garage i de landlige rammer ved Skjød.Ejendomsmæglernes udtalelse: Her er en bolig hvor sælgerne elsker at have orden og hvor sælgerne har givet den gas med løbende renoveringer.Landejendommen er perfekt til jer, der vil bo naturskønt nær skoven, men med overskuelige rammer og samtidig alle de muligheder, som det fine jordtilliggende giver.

Pendleren har sikkert allerede bemærket den attraktive placering mellem Aarhus og Randers samt hele…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkeskovvej 55 , 8450 Hammel2.977.000 kr.16.973 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.304 kr/mdrLandejendomEnergimærke: CStørrelse: 130 ㎡Grund: 34476 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1907Sidste tilstandrapport er fra: 12.11.2022 check den her