Kirketoften 6C, 8260 Viby J

8260 kirketoften 6c 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Hyggeligt dobbelthus/lejlighed med dejlig, lukket have.

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/6 – klik på billede –

En skøn og yderst charmerende 3 værelses lejlighed i skikkelse af et dobbelthus i 2 plan med brugsret til egen lukket have. – Super fint moderniseret med geniale detaljer, der højner kvaliteten af hvert enkelt rum. Lyse, glatte vægge, lyse gulve – en 1. sal med loft i kip og ovenlys samt pænt køkken og bad, der alt sammen er tilpasset boligen og rummene på fornemmeste vis.
– En skøn bolig med fantastiske rum oppe som nede og roligt beliggende i god ejerforening tæt på Viby by-midte. Velkommen indenfor:

Fin og velindrettet entre med smart garderobeplads, opbevaringsplads og fint trappeløb til 1.sal.
2 små trin ned til stort køkken/alrum og stue i et med hvidt vinkelkøkken med integreret hvidevarer, flytbar arbejdsø og god plads til gæster om spisebordet. Hyggelig opholdsafd. med smuk radiatorskjuler og lysindfald fra vest.
På 1. sal er der et smart klinkebadeværelse med gulvvarme, brusekabine med dørluk samt vaskemaskine.
Lækkert værelse med loft i kip med ovenlys. Smukke vinkler i rummet, der giver en fantastisk rumfornemmelse. Desuden flot udsigt over byen.
Stort soveværelse, ligeledes med loft i kip og ovenlys og med smart walk-in / opbevaringsrum bagerst.
Virkelig skøn og gennemtænkt bolig i charmerende omgivelser.

Brugsret til gårdhave/forhave mod vest med lille plæne, blomster og terrasse – det hele omkrandses af fin bøgehæk samt fint, aflåst kælderrum.
Ejerforeningen består af 8 ejerlejligheder, hvor hyggen stortrives, men hvor der er plads til at være. Skønne fællesarealer med plæne, fælles-p-plads og cykelskur. I kælderen er der vaskerum med tørreplads samt cykelværksted….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirketoften 6C , 8260 Viby J2.998.000 kr.22.991 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.319 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 84 ㎡Grund: 1990 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1885Sidste tilstandrapport er fra: 2022-04-29 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x