Kirkevænget 124, 8310 Tranbjerg J

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velbeliggende villa i Kirkevænget med 4 vær.

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/12 – klik på billede –

Super velbeliggende i Kirkevænget med de bedste betingelser for familien med børn. På stille villavej med et veludbygget stisystem, der fører børn og voksne sikkert rundt i byen til skole, indkøb, institutioner og idræt. Boligen, der rummer 122 m2., er lys og rar. Utrolig hyggelig og yderst velindrettet med rummeligt køkken/alrum og stue samt hele 4 værelser. Flere vinduer er udskiftet i 2018.
Velkommen indenfor i Kirkevænget 124:

Praktisk vindfang
Fint lille gæstetoilet med lyse klinker og lys sanitet.
Entre/forstue med fordeling til boligen – garderobeplads samt skabe til opbevaring.
Nydeligt, lyst køkken fra 2019 med god skabs- og bordplads i åben forbindelse til alrum/spisestueafd. med vindues”væg” og udgang til vestvendt terrasse. Stue er møbleringsvenlig og opdelt i spisestueafd. og opholdshjørne.
4 gode værelser. Soveværelset er med skab og udgang tl sydvendt terrasse.
Stort badeværelse med brus samt dobbelt håndvask.
Bryggers med bordplads og vaskefaciliteter.
Carport med redskabsrum

Til boligen hører dejlig, solrig have med plæne samt stor vestvendt og sydvendt terrassemiljø. Forhave med plæne samt stenbelagt indkørsel til carport.

Kirkevænget er et utroligt attraktivt kvarter med kort afstand til Tranbjergs rekreative område omkring Tranbjerg Sø. Nem og hurtig adgang til offentlig transport, der kan fragte dig til Aarhus C. og storbylivet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirkevænget 124 , 8310 Tranbjerg J2.995.000 kr.23.685 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.891 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 122 ㎡Grund: 705 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-27 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x