Kirsebærvej 8, 3300 Frederiksværk

3300 kirsebaervej 8 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Stråtækt bindingsværkshus i Ll. Kregme

I det attraktive sommerhusområde Ll. Kregme, ligger dette karakteristiske sommerhus, der emmer af sjælfuld charme både ude og inde. Sommerhuset fremtræder med et autentisk udtryk i form af stråtag og bindingsværk og er beliggende på en dejlig ugenert grund på 1.200 m2. Med en fredelig og naturskøn beliggenhed, rig på varieret natur og med kun 350 m. til fjorden, hvor man kan bade, sejle og fiske.
Husets centrale rum er den charmerende opholdsstue i stueplan, her er rustikke bjælker i loftet, flot trægulv og et dejligt lysindfald fra de sort sprossede vinduer. I stuen er der brændeovn der vækker den hyggelige fornemmelse. Husets køkken er ældre, men velholdt og her er god plads til madlavningen. Etagen rummer derudover to gode værelse med skabe samt et badeværelse. Udenfor er der via trappe adgang til et stort gæsteværelse på førstesalen.
Rundt om ejendommen er der stort græsareal og varieret beplantning. Der er også anlagt en hyggelig fliseterrasse.
Ejendommen er beliggende i rolige omgivelser ikke langt fra offentlig transport ved Ll. Kregme station. I Kregme er der mulighed for at gøre de daglige indkøb i Rema1000 og Netto. Desuden er der kun 10 min. kørsel til Frederiksværk centrum, der byder på masser af kulturelle oplevelser, caféer og gode indkøbsmuligheder i den hyggelige gågade….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirsebærvej 8 , 3300 Frederiksværk1.495.000 kr.16.751 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.180 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 90 ㎡Grund: 1203 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1965Sidste tilstandrapport er fra: 2023-03-02 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x