Kirsebærvej 9, 8920 Randers NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot moderniserede villa i det attraktive Helsted

Vi er glade for at kunne præsentere jer for denne virkeligt flot moderniserede villa i det attraktive Helsted, hvor I har daginstitution, skole, indkøb og alt andet inden for kort gå-afstand. Villaen er oprindeligt opført i 1975, men der er intet synligt tilbage fra den gang. Stort set alt er blevet renoveret, moderniseret og ført op til en helt nutidig standard. Renoveringen har resulteret i en lys, hyggelig og så godt som vedligeholdelsesfri villa, hvor hele familien vil føle sig rigtigt godt tilpas.

Villaen, som er i ét plan, er indrettet med direkte og tørskoet indgang til bryggers fra den integrerede carport. Herfra kommer I videre ind til en gang og to gode værelser, et depotrum samt et lækkert badeværelse med både bruser og badekar.

Midt i villaen finder vi et helt fantastiske køkken/alrum og stue. Detaljerne og de lækre løsninger er nærmest overvældende, og det er helt sikkert et rum, som skal opleves. Her er et lyst og meget rummeligt køkken med kogeø, og så endevæggen med den flotte, pudsede murvæg og den integrerede brændeovn med hyggekrogen ved siden af. Endelig er her et skønt soveværelse.

Fra både køkken/alrum/stue og soveværelset er der udgang til terrasser, så I vil altid kunne finde sol eller skygge, alt efter ønske. Især terrassen ved opholdsrummet kommer I til at bruge meget i sommerhalvåret, fordi I her har en rigtig god overgang mellem inde og udeliv.

I carporten er et praktisk værksted, og haven er ualmindeligt let vedligeholdt. Det lukkede kvarter er nabo til et større grønt område, hvor også skolen og legepladsen ligger. Der er et rigtigt godt stisystem i området, som sikrer en nem og tryg skolevej for familiens mindste. Endelig er her let og hurtig adgang til E45. En villa der uden tvivl skal opleves!

Kontakt EDC Trio allerede i dag for en personlig fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kirsebærvej 9 , 8920 Randers NV2.495.000 kr.16.307 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.028 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 151 ㎡Grund: 696 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-23 check den her