Kjelding Høj 34, 7600 Struer

7600 kjelding hoj 34 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Fantastisk kvalitetsvilla med unik udsigt!

Fantastisk kvalitetsvilla med unik udsigt!

På Kjelding Høj 34 i Struer er denne helt igennem fantastiske ejendom beliggende i et attraktivt villakvarter. Huset er fuldmuret med ensidig taghældning og bygget, så det er let at vedligeholde med zinkinddækninger, træ/alu vinduer mv. Udsigten er sublim med både vandkig samt kig udover det grønne landskab.
I Struer har man alt det nødvendige og derudover kort afstand til byer som Holstebro, Skive, Herning og Viborg.

Indretning:
I stueplan er der entré/bryggers samt et stort værelse, som er forberedt til at kunne deles op i 2 værelser – illustreret på plantegning. Derudover et flot badeværelse.
På 1. sal finder vi hjertet af huset, med køkken/alrum i midten med udgang til fantastisk overdækket altan med en sublim udsigt. Sofastuen er i åben forbindelse med alrummet og har adgang til dejlig udestue. Derudover et stort soveværelse med tilhørende walk-in-closet, yderligere et godt værelse samt badeværelse.

Til huset hører en stor grund med haveanlægning, som er let at vedligeholde samt en lækker dobbeltgarage. Der er desuden et godt indbygget skur til opbevaring af diverse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kjelding Høj 34 , 7600 Struer3.995.000 kr.17.069 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.212 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 202 ㎡Grund: 1399 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2009

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x