Klinteløkken 15A, 3770 Allinge

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Flot ferielejlighed i stueplan med havudsigt

På kyststrækningen mellem Allinge og Tejn finder du det skønne område Sandkås, hvor denne lækre og lyse 1v-ferielejlighed er beliggende i den attraktive og populære feriepark “Klintely”.
Fra ferielejligheden er der kort afstand til den pragtfulde Sandkås strand og Sandkås Strandcafe, hvor du enten kan nyde en tur i vandet eller en god sandwich og kaffe fra den kendte strandcafé. Derudover er ferielejligheden beliggende ca. 2 kilometer fra Allinge by, hvor man langs med kysten kan gå en skøn tur og opleve de gamle købmandsgårde og noget af den smukkeste natur Bornholm kan byde på – for til sidst, at ende i Folkemøde byen Allinge by, hvor der er et skønt og stemningsfuldt liv omkring havnen med de mange spisesteder, røgerier, indkøbsmuligheder og det populære spillested “Gæsten”.
Ferielejligheden indeholder bl.a: Entré med pænt lyst køkkenafsnit. Pænt flisebadeværelse med væghængt toilet, håndvask og bruseafsnit. Opholdsrum med dobbelt seng, spisebord samt skab og med udgang til fliseterrasse med dejlig udsigt.

Derudover: Der forefindes udlejningsaftale med Team Bornholm for 2023 – Køber overtager denne udlejning. Lejeindtægten var i 2022 ca. kr. 51.000,- til ejer.
En flot ferielejlighed på Nordbornholm, tæt på alt!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klinteløkken 15A , 3770 Allinge575.000 kr.21.296 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.633 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 27 ㎡Grund: 10608 ㎡Antal værelser: 1Opført i: 1972

Der er ingen anmendelse på “Klinteløkken 15A

Annonce: