Klitheden Nord 35, 9492 Blokhus

9492 klitheden nord 35 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

MODERNE BOLIG MED FRISTEDSFORNEMMELSE – ingen bopælspligt

Der er lidt Emil fra Lønneberg-stemning over det seværdige og skønne hus, som i virkeligheden er et moderne byggeri fra 2007 med frit valg og alle moderne bekvemmeligheder!
Huset ligger centralt i hyggelige Hune – i gåafstand til stranden og skoven, indkøbsmuligheder, forenings- og byliv, og her ingen bopælspligt, så I kan bruge huset, som I vil.

Praktisk indrettet med værelse og badeværelse i stueetagen så 1. sal evt blot bruges til gæster, kontor mm. Spisestuen er i øvrigt forlænget så der er endnu mere plads i stueetagen.

Atmosfæren er lys og indbydende; de velvalgte kvalitetsmaterialer er harmonisk afstemt i alle rum, der er tænkt på funktionaliteten, så huset nemt anvendes som fast bopæl, og så er lysindfaldet overalt i huset med til at skabe rum, man har lyst til at indrette sig i. Kvadratmeterne fordeler sig på entré og et lækkert køkkenalrum med gode hvidevarer og masser af skabsplads, en hyggelig stue med loft i kip, moderne brændeovn, god stor spisestue, store vinduespartier og udgang til terrasse, badeværelse med vaskefaciliteter og et dejligt værelse og på 1. sal repos, badeværelse og to store værelser. Nærmeste nabo er uspoleret natur – et friareal, som I har udsigt til fra terrassen, som er delvist overdækket.
Grunden har en fin og overskuelig størrelse og er anlagt, så den kræver et minimum af vedligehold.

En fantastisk bolig med fristedsfornemmelse og god plads til samvær i familien. Veludviklet offentlig transport til og fra byen.

Ingen udlejning – sælges som udgangspunkt uden indbo…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klitheden Nord 35 , 9492 Blokhus2.298.000 kr.20.123 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.957 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: BStørrelse: 113 ㎡Grund: 361 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2007Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x