Klostergårdsvej 29, 3500 Værløse

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Veldisponeret enderækkehus i hjertet af Værløse.

Åbent hus med tilmeldingskrav 28/4 – klik på billede –

Få minutters gang fra Bymidten og Værløse station finder man denne hyggelige og børnevenlige rækkehusbebyggelse.
Når du træder ind i rækkehuset, bliver du mødt af et rummeligt UNOFORM køkken-alrum. Her er god plads til familiens travle hverdag samt langbord til familiefesterne. De store vinduespartier giver rummet et fantastisk lys.
På den anden side af stueetagen finder du en stor opholdsstue med plads til sofa, samt arbejds- og læsehjørne. Fra stuen er der udgang til den sydvestvendte have og terrasse, som er nem og overskuelig.
I stueetagen er der et badeværelse med vaskesøjle og skabsplads i mellemgangen og under trappen.

På 1.salen er der fra reposen adgang til husets 4 højloftede værelser med loft til kip, hvor der er fin mulighed for at indrette sovehemse. 2 af værelserne har udgang til balkonen og udsigt over haven. På 1. salen er der endnu et badeværelse med masser af skabsplads. Over reposen er der et isoleret loftsrum til opbevaring.
I forhaven er der plads til både børn og voksne.
Endelig skal det nævnes, at ejendommen er meget billig i drift m.h.t. ejendomsskat, ejendomsværdiskat og ikke mindst en meget lav varmeudgift. En stor del af forklaringen på den lave varmeudgift skal findes i de nyere lavenergivinduer og det nyere tag. Der er desuden brugsret til egen P-plads.
Huset er ideelt til familien som søger en nem og rummelig bolig i trygge omgivelser….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Klostergårdsvej 29 , 3500 Værløse4.295.000 kr.34.291 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.051 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 130 ㎡Grund: 179 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1975Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-22 check den her