Koldingvej 78, 6760 Ribe

6760 koldingvej 78 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn landejendom beliggende blot tolv kilometer fra Ribe

Åbent hus med tilmeldingskrav 13/4 – klik på billede –

Mulighederne er mange på denne naturskønt beliggende ejendom på Koldingvej 78, hvor I får et hyggeligt landsted med charme, god plads og masser af potentiale. Der hører endda et stykke fredskov til ejendommen med et rigt vildtliv, der består af krondyr, rådyr, ræve, grævlinger og snepper. Der er desuden et engstykke ned til Hjortvad Å, hvor I som ejere kan fiske laks og ørred eller leje fiskeretten ud til en sportsfiskerklub.

Stuehuset byder på 140 kvadratmeter og dertil en kælder på 50 kvadratmeter til træningsrum eller andet. Fra stueplan og første sal er der en smuk udsigt over markerne og videre til skoven. Indretningen er med en rummelig gang, et godt køkken, to stuer og trappe op til første sal. I får ligeledes et badeværelse og et kontorlignende rum, der som led i en modernisering kan inddrages i en udvidelse af badeværelset. På første sal er der tre rummelige værelser med den fineste udsigt fra især det midterste værelse. Huset blev hulmursisoleret i starten af 2023 og er opvarmet med træpillefyr.

Omkring huset er der anlagt en flot have med frugttræer og frugtbuske, ligesom her er plads til at anlægge en stor køkkenhave. Stalden med betongulv kan bruges til garage, værksted og hobbyrum, og desuden er her et maskinhus med masser af plads. Ejendommen er placeret centralt i forhold til områdets byer, så I har cirka lige langt til Ribe, Holsted, Brørup og Rødding, hvor der er alt hvad I skal bruge af dagligvareforretninger, skoler og sportsfaciliteter plus meget andet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Koldingvej 78 , 6760 Ribe1.298.000 kr.5.255 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.399 kr/mdrLandejendomEnergimærke: GStørrelse: 140 ㎡Grund: 37149 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1950

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x