Kollerupvej 19, 8930 Randers NØ

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Etplansvilla med kig til fjorden!

Velkommen til Kollerupvej 19 i Dronningborg – en villa vi er stolte af at kunne byde velkommen til!

Villaen er beliggende på en rolig vej med kort afstand til Randers Fjord, Dronningborg bådelaug, sportsfaciliter ligesom der er nemt til flere indkøbsmuligheder og skole.

Villaen er opført i 1974 og rummer 147 veldisponerede kvadratmeter. Villaen er løbende moderniseret og fremstår lys og indbydende.
Fra terrassen og fra nogle af villaens rum er der et skønt kig ned til fjorden.

Vi træder indenfor i den rummelige entre, hvor du har direkte adgang til gæstetoilet. Går vi videre kommer vi ind i det dejlige køkken/alrum med god plads til spisebord. Køkkenet er fra JKE og holdt i lyse farver og med god bordplads. Fra køkkenet er der en stor og meget lys stue med god plads til sofaarrangement mv. Fra stuen har du direkte adgang til en god, stor, solrig terrasse som vender mod sydvest. Fint og praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. I den modsatte ende af huset finder vi husets tre værelser. Soveværelset har oprindeligt været to værelser – dette er muligt at etablere igen, hvis et værelse nummer 4 måtte ønskes. Fra soveværelset er der direkte udgang til den skønne terrasse. Badeværelset er lyst og med moderne møblement.

Udenfor findes der en rigtig hyggelig have. Herude er det værd at bemærke de hyggelige terrasseområder med plads til terrassebord/stole og loungemøbler. Ydermere er der også plads til leg og boldspil.
Herudover får I en carport samt skur, som giver mange anvendelsesmuligheder.

En villa der helt sikkert skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kollerupvej 19 , 8930 Randers NØ2.145.000 kr.14.205 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.965 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 147 ㎡Grund: 818 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-08 check den her