Kolloparken 71, 9200 Aalborg SV

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rummelig familievilla på blind stikvej

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/3 – klik på billede –

Velkommen til denne rummelig familie villa som er beliggende for enden af en blind stikvej i den dejlige by Frejlev. Her finder I et super godt stisystem der fører lige ned til skole, indkøb og til gode busforbindelser til og fra Aalborg. Her er ligeledes kort afstand til stort naturområde med masser af stier, så er I til lange traveture eller en tur på mountainbike, så er området omkring Frejlev helt perfekt. Der er også etableret en stor hundeskov i området. Derudover har byen et stærkt sammenhold og et godt foreningsliv, og byen ligger perfekt i forhold til Aalborg C og storcentret.

Villaen er beliggende på 938 kvadratmeter stor grund og foran huset er der anlagt stor indkørsel og hygge terrasse med gode parkeringsmuligheder til flere biler når der kommer gæster, her er også adgang til en stor carport og 44 kvm. stor garage med rigtig godt værksted til. Der bør ligeledes bemærkes, at der i 2012 blev opsat 6 KW solcelleanlæg, som er med til at holde eludgiften meget lav.
Boligen er på i alt 200 kvadratmeter og har en fantastisk god planløsning, som passer de fleste og fordeler sig på entre/indgang med adgang til værelse, stort multirum med plads til hobby, hjemmekontor eller som krearum, her finder I også et godt viktualierum med vinkælder. Bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler og herfra adgang til lyst og velholdt køkken/alrum med udgang til renoveret udestue, som i 2022 har fået skiftet vinduer/døre. Dobbelt fransk dør ind til stor spise-/opholdsstue med ældre pejs, stor forgang med gæsteværelse/kontor og gæstetoilet.
Ligeledes er der både fra bryggers og køkken/alrummet adgang til værelseafdeling med 2 børneværelser, soveværelse og pænt lyst badeværelse med stort brusehjørne.

Haven er godt lukket af så den passer rigtigt godt til hun og børn i alle aldre og der er super god plads til både leg og hygge for hele familien, flere gode terrasse område hvor solen kan nydes, og en flot anlagt have hvor der altid er noget smukt at kigge på både sommer og vinter, uden det kræver alt for meget vedligeholdelse. Baghaven ligger helt perfekt i forhold til solen, og her er altid fred og ro og bare rart at være.

Alt i alt en fantastisk familievilla med super god plads på en dejlig rolig beliggenhed, tæt på natur og med plads til hele familien….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kolloparken 71 , 9200 Aalborg SV2.699.000 kr.12.375 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.027 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 200 ㎡Grund: 938 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1973

Der er ingen anmendelse på “Kolloparken 71