Kolonihavevej 5, 9750 Østervrå

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot opdateret og veludnyttet familievilla i Østervrå

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/11 – klik på billede –

Velkommen til Kolonihavevej 5 og denne veldisponerede etplansvilla i Østervrå. Villaen byder på hele 132 kvadratmeter bolig med en fantastisk planløsning, der imødekommer alle de behov en familie måtte ønske sig. Villaen gennemgik en omfattende renovering og modernisering i 2009, hvor taget, facadebeklædningen samt vinduer blev udskiftet. I samme ombæring blev køkkenet og det store badeværelse opdateret.

De 132 kvadratmeter er intelligent fordelt, så der er plads til alle i familien. Her findes hele fire værelser, hvoraf soveværelset har direkte adgang til det store badeværelse, der er udstyret med både bruseniche og badekar. To af husets værelser er placeret i villaens vestlige ende, hvilket skaber en ideel børne- og forældreafdeling. Boligens andet badeværelse er også placeret her, hvilket giver ekstra bekvemmelighed i hverdagen.

Det lækre lyse køkken er indrettet med omhu og opmærksomhed på detaljer. Her står de hvide køkkenelementer i flot kontrast til den varme og naturlige træbordplade, der tilføjer et strejf af naturlig skønhed. I forlængelse af køkkenet ligger stuen, der er indrettet med samme æstetik som køkkenet. Stuens farvepalet er afstemt med køkkenet for at skabe sammenhæng og kontinuitet i hjemmet. Der er plads til et stort spisebord, der kan rumme hele familien til hyggelige familiemåltider eller til at invitere venner og gæster indenfor. Fra stuen er der udgang til boligens sydvendte terrasse. Et praktisk bryggers med god plads til opbevaring og vaskesøjle afrunder boligens planløsning.

Villaen er beliggende på en 785 kvadratmeter stor grund, der giver masser af plads til leg og aktivitet. Til villaen hører en stor carport med indbygget udhus – helt ideel til opbevaring.

Ved at bosætte jer i Østervrå får I alle dagligdagens fornødenheder lige ved hånden. I bliver en del af et aktivt lokalsamfund, hvor foreningslivet er højt prioriteret. Østervrå byder på flere gode indkøbsmuligheder, skole, børnehave, ældrecenter samt idræts- og kulturcentret, som også byder på svømmehal.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kolonihavevej 5 , 9750 Østervrå945.000 kr.6.789 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.438 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 132 ㎡Grund: 785 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977

Kolonihavevej 5, 9750 Østervrå

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn etplans-villa på stille villavej i Østervrå

Rigtig dejlig og velindrettet villa i moccasten og med nyt eternittag fra 2009. Der er tillige mahogny-vinduer fra 2009, samt nyere køkken og stort badeværelse fra 2009.Beliggende i en god og aktiv by med masser af indkøbsmuligheder, skole og idrætsfaciliteter. Her får du en rigtig god familiebolig med bl.a. 2 badeværelser og 3 værelser og soveværelse. God indretning uden spildplads med forgang/bryggers, badeværelse med bruser, 3 børneværelser, samt skønt lyst køkken med rigtig meget skuffeplad…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kolonihavevej 5 , 9750 Østervrå995.000 kr.7.148 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.423 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 132 ㎡Grund: 785 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1977

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x