Kolt Østerparken 172, 8361 Hasselager

8361 kolt osterparken 172 1
 
5 1 vote
Global vurdering
1 Anmeldelse
Inline Feedbacks
View all comments
Ea Dam
3 months ago
Global vurdering :
     

Fantastisk hus, god planfordeling, gode store værelser, og flotte ordentlige badeværelser og et godt udnyttet køkken, ingen lydgener fra fx. trafik eller naboer, godt kvarter med masser af liv. I meget Smukke omgivelser, Huset er i Perfekt stand og en Familie med Børn ville få det rigtig godt der.

Beskrivelse

Sjældent udbudt ende-række med udsigt

Velbeliggende ende-rækkehus i det velkendte og attraktive Kolt Østerparken i det centrale Hasselager. Her er der tale om den store model på hele 182 bolig m2, som er en rigtig godt alternativ til en regulær villa – stadig med masser af plads til hele familien!

Huset er super veldisponeret og byder på et stueplan bestående af flot lyst køkken-alrum i åben forbindelse med den store stue. Hertil badeværelse og praktisk bryggers samt entre med masser af opbevaringsplads.

På 1.salen finder du 5 store soveværelser, fordelt fra den rummelige gang/repos. Det ene soveværelse er endda med walk-in, og dermed oplagt til forældre-afdeling. 1. salen har naturligvis også badeværelse.

Der er overalt i huset et helt fantastisk lysindfald – især også på 1.salen fra ovenlysvinduerne. Til rækkehuset hører en stor flisebelagt indkørsel med carport og skur. Hertil en formidabel baghave med udsigt til grønne arealer og Aarhus by/havn i baggrunden, der kan nydes i strålerne fra aftensolen.

Kolt Østerparken er et attraktivt kvarter med godt naboskab og centralt beliggende for børnene i forhold til at nå legekammerater. Hele området er trygt og roligt med mange børnefamilier, lukkede vænger og tæt på indkøb, stisystemer til skole og idrætsfaciliteter samt ikke mindst offentlig transport mod Viby og storbylivet i Aarhus C. Skal du på motorvejen, så kan den nås på få min….

Anmeldelser: 1

Global vurdering: rate-5rate-5rate-5rate-5rate-5

Stamdata

Kolt Østerparken 172 , 8361 Hasselager4.195.000 kr.22.676 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.720 kr/mdrRækkehusEnergimærke: A2010Størrelse: 182 ㎡Grund: 245 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2014Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-09 check den her
  • 1
    0
    Would love your thoughts, please comment.x
    ()
    x