Kongeåparken 49B, 6580 Vamdrup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot rækkehus fra 2008 med udsigt over park og Kongeåen

Stil bilen i carporten, og træd indenfor her på Kongeåparken 49B i hyggelige Vamdrup. På den anden side af de flotte røde mursten og den velholdte forhave gemmer sig nemlig en lys og dejlig bolig, hvor der er plads til, at I kan nyde tosomheden og den smukke natur, der ligger lige på den anden side af hækken. Rækkehuset er fra 2008 og strækker sig over 91 kvadratmeter, som fordeler sig over et bryggers med plads til både vaskemaskinen og tørretumbleren og et pænt køkken og en stue, der er adskilt af en halvmur, så I stadig nyder godt af de store vinduer ud mod haven. Derudover får I et rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og et ekstra værelse, hvor børnebørnene kan overnatte, når de er på besøg.

Gennem stuens terrassedør kommer I ud i den hyggelige, uforstyrrede have, som grænser op til Kongeåen og stierne, der snor sig igennem parken. Her er der plads til, at de grønne fingre kan få jord under neglene og til lange gåture langs åen med familiens hund. I forlængelse af carporten har I også et skur til opbevaring af haveredskaber, cykler og meget andet.

Kongeåparken 49B ligger i en hyggelig og lukket lomme i udkanten af Vamdrup. Men det betyder ikke, at I er langt fra midtbyen. Tværtimod. Fra jeres hoveddør er der kun en lille kilometer ind til Torvet, hvor I har apotek, dagligvarebutikker og togstation. Det gør det også nemt for jer at komme rundt til de mange forskellige aktiviteter, Vamdrups rige foreningsliv har at tilbyde, såsom krolf, tennis og gymnastik….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kongeåparken 49B , 6580 Vamdrup1.345.000 kr.13.866 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.521 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 91 ㎡Grund: 545 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-18 check den her