Kornblomstvej 80 0-th, 9000 Aalborg

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Skøn lejlighed med vestvendt altan

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/3 – klik på billede –

Denne skønne ejerlejlighed er beliggende i det dejlige Kornblomstkvarteret. Boligen har kort afstand til indkøbsmuligheder, daginstitutioner, sportsfaciliter m.m. Derudover ligger boligen ikke mange minutter væk på cykel fra Aalborg centrum.
Boligen rummer 85 veludnyttede kvm. Lejlighedens entré har fin plads til sko og overtøj samt praktisk gulv i form af et lyst laminat gulv. Hertil har boligen et lyst og rummeligt køkken med masser af god opbevarings- og bordplads. Køkkenet har et godt lysindfald, samt er der i køkkenet ydermere plads til både opvaskemaskine samt vaskemaskine.
Denne fine ejerlejlighed har hertil et lyst badeværelse med god plads. Lejligheden rummer 2 gode værelser. Boligens soveværelse har masser af plads til en dobbeltseng og opbevaring, hvortil der er indbygget skabe.
Lejligheden rummer en stor og lys stue med plads til både spise- og sofaområde. Stuen har herudover udgang til lejlighedens dejlige altan som er sydvest vendt. Fra stuen er der indgang til lejlighedens andet værelse. Dette værelse har en god størrelse, og kan bruges både som soveværelse, kontor eller en spisestue i forbindelse med stuen. Dette værelse har flotte glasdøre som også kan bruges som rumdeler.
Lejligheden har et gennemgående lyst trægulv, og et godt lysindfald. Der følger herudover et kælderrum med til boligen som har fin plads til opbevaring m.m.
Kunne denne dejlige ejerlejlighed være noget for jer, så ring allerede i dag på 98 16 17 00 for fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kornblomstvej 80 0-th, 9000 Aalborg1.495.000 kr.17.588 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.659 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 85 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1971

Der er ingen anmendelse på “Kornblomstvej 80 0-th