Korsikanerskoven 60, 9560 Hadsund

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Skønt sommerhus med muligheder, en naturskøn grund og til en skarp pris!

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/3 – klik på billede –

Skønt sommerhus med muligheder, en naturskøn grund og til en skarp pris!

Skal hyggen være i højsædet, når familien holder fri – så er Korsikanerskoven 60 det helt rigtige sted for jer!

Sommerhuset indeholder: køkken med udgang til haven og i åben forbindelse med spiseplads og stue, fordelingsgang, badeværelse med brus og 2 gode værelser.

Køkkenet har god skabsplads og er en hyggelig krog med stalddør til haven – her emmer det af god gammeldags sommerhusstemning.
Stuen er hyggelig med brændeovn og med flot lysindfald og her er der tilmed også en spiseplads hvor man kan samles og nyde hinandens selvskab .
Værelserne har god størrelse, indbyggede skabe og med den plads man behøver. Begge værelser har gode vinduer med udsigt til haven.

Med direkte adgang fra husets stue, er der en dejlig overdækket terrasse, som fører ud til en idyllisk grund med buske og træer. Her er der et haveskur og masser af plads til både haveindretning og leg.

Korsikanerskoven 60 er beliggende i Helberskov, et fantastisk naturskønt sommerhusområde, som henvender sig til dig, der elsker fred, ro og skøn natur. Området, der ligger ved Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord indbyder til dejlige gå- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske- eller sejltur i bølgen blå. Desuden er der mulighed for at sejle i havkajak, stå på vandski og der er mulighed for kitesurfing! Desuden er der et fantastisk rigt dyreliv overalt i området. Helberskov ligger ca. 10 min fra en af Danmarks skønne ferie byer, Øster Hurup, med flotte badestrande, restauranter, badeland, legeland mm….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Korsikanerskoven 60 , 9560 Hadsund498.000 kr.9.222 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.033 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 54 ㎡Grund: 1203 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1968

Der er ingen anmendelse på “Korsikanerskoven 60

Annonce: