Kragebjerg 3, 4296 Nyrup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Naturskønt beliggende landejendom med 2,265 ha ved Store Merløse.

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

Nu har du mulighed for at købe den naturskønt beliggende landejendom med masser af plads og udsigt til marker. Ejendommen er opført i 1975/1996. Grund 22.650 kvm. Her får du god plads med 270 kvm. bolig og her er samtidig mulighed for beboelse af flere generationer.
Ejendommen er løbende blevet renoveret med bl.a. nyere tag og vinduer.

Du bliver budt velkommen i en stor entré. Der er et stort køkken/alrum i åben forbindelse med stor lys spise- og opholdsstue med brændeovn, som er installeret i 2017. Herfra er der udgang til terrasse. Der er et stort badeværelse med bruseniche og badekar. Herudover er der et soveværelse og et værelse. På 1. sal kommer du op til trapperepos med adgang til 4 værelser. Herudover er der indrettet en bolig med et stort bryggers med adgang til stort køkken samt disponibelt rum med trappe til 1. sal, hvor der er et stort værelse.

Der er et fyrrum med pillebrændefyr og stort disponibelt rum i sidebygning til boligen. Endvidere er der et stort udhus på 133 kvm. og uderligere et udhus på 128 kvm.

En spændende ejendom for dig som elsker naturen og ønsker god plads til heste eller andet dyrehold.

Ejendommen er beliggende kun ca. 5 min. kørsel fra Store Merløse, hvor der er Daglí Brugs, togstation, skole, daginstitution, idrætsfaciliteter m.m. Herudover er der togstation ved Bagmarken kun ca. 1,4 km fra ejendommen. Store Merløse er centralt beliggende på Sjælland med mindre end 30 min. kørsel til Sorø, Slagelse, Ringsted, Holbæk og Roskilde. Til København er der mindre end en times kørsel….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kragebjerg 3 , 4296 Nyrup1.895.000 kr.5.800 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.071 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 270 ㎡Grund: 22650 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1975

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x