Krarupvej 13, 7660 Bækmarksbro

7660 krarupvej 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

4,5 ha Jord – Charmerende ejendom i fin afstand til Bækmarksbro

Denne fine ejendom er for jer der søger en hyggelig landejendom med stort stuehus og tilhørende meget stor grund, der blandt andet er beplantet med skov, som tiltrækker dyreliv – En fin og meget idyllisk beliggenhed.

Den store grund gir luft omkring jer til at nyde det skønne landlige udeliv med familien og fri udfoldelse til at bruge både grund og bygninger til store og små hobbyprojekter.
I udkanten af Bækmarksbro, og med kun 25 min. kørsel til Holstebro, kan du hér skabe dit helt eget drømme landsted, hvor rammerne herfor bestemt er til stede.
Ud af de 4,5 ha. jord er der rigeligt plads til foreksempelvis heste, eller et mindre, hvis man ønsker dette.
En del af jorden er også agerjord, som i øjeblikket lejes ud, og dermed en ekstra indtægt til ejer.

De seneste år har ejer foretaget flere gode forbedringer både ude og inde: Nyopført stor og isoleret garage på over 60 kvm, Opsat nyt Black Star træpillefyr, renoveret køkken og opsat nyere lyse elementer – Og til sidst har de fået ny septiktank samt nedsivningsanlæg.

Stuehuset er velholdt, og kan fint benyttes som det står i dag. Huset har masser af kvadratmeter med en god udnyttelse og moderne indretning med stort køkken/alrum, store stuer, og en stor værelsesafdeling på 1. sal med god plads på reposet, til at både større og mindre børn vil elske at opholde sig.

Stueplan indeholder ivørigt stor entre med trappe til 1. salen, og har samtidig adgang til et værelse og ét af husets to badeværelse der har gulvvarme. Det rummelige bryggers finder du ved siden af køkkenet og denne har egen indgang udefra.
1. salen har som sagt værelsesafdeling med 4 gode værelser der alle har skabsplads og herudover et lidt mindre værelse, der også fint kan benyttes til almen opbevaring eller evt. walk-in-closet. Fra det lyse soveværelse er der adgang til eget badeværelse, samt udgang til lukket altan der vender imod sydvest, og kan benyttes som en ekstra udestue. Ved siden af de to andre værelser finder du et gæstetoilet.

Fra stuen i stueplan er der udgang til delvis overdækket terrasse der helt optimalt vender mod sydvest, så både dag- og aftensolen kan nydes.

Den primære varmekilde er træpillefyr men suppleres fint af brændeovnen der er placeret i spisestuen – Ejendommen har fået en rigtig fin energimærkning og derfor er varmeudgiften ikke høj, taget de mange kvadratmeter i betragtning.

I 1986 er der opført et fint maskinhus på 116 kvm. Den nye store garagebygning på 65 kvm. er et stort plus og standsmæssigt nyt, da det netop er opført i 2022.

Ejendommen ligger tæt på Bækmarksbro som er en hyggelig og aktiv by med ca. 550 indbyggere. En by i udvikling med en del nyere huse og stier udlagt i de skønne reakreative nærområder ved å og eng. I byen findes et velfungerende foreningsliv, der blandt andet har hjemme i Tangsø Idrætscenter der har motionscenter, sportshal, svømmehal, wellness-center og selskabslokaler. Du finder desuden en skole med klassetrin fra 0. til 8 klasse, børnehave og flere dagplejemødre. Her er indkøbsmuligheder i form af SPAR og tankstation med værksted og vaskehal. Bækmarksbro ligger godt placeret med ca. 15 km til Lemvig, ca. 18 km til Holstebro og Struer. Der er togforbindelse til både Lemvig og Vemb.

Har du lyst til at se og høre endnu mere om dette hyggelige landsted fyldt med muligheder, så ring til EDC Lemvig i dag, og bestil en uforpligtende fremvisning på tlf. 96 63 40 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Krarupvej 13 , 7660 Bækmarksbro1.795.000 kr.6.735 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.396 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 242 ㎡Grund: 46590 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1979

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x