Kristian Appels Vej 32, 5856 Ryslinge

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Bryggegrund i Ryslinge

Så er startskudet gået til ny attraktiv udstykning i Ryslinge
. . .så drømmer du om at designe og bygge nyt, så udbydes nu 5 grunde til salg. Grundede ligger i bunden af lukket vænge, ja man kan nærmest kalde det en helt ny bydel, som er skudt op i Ryslinge. En by i udvikling, blot 5 km fra Ringe by og motorvej og med alt hvad I har brug for i hverdagen.

Grundene er på 860 – 1.100 m2 for kr. 350.000 – hertil kommer tilslutning til el, vand, kloak. Der er mulighed for at tilslutte sig fjernvarme.

Der etableres grundejerforening, stisystem og grønt område med legeplads. I Ryslinge er både folkeskole, Friskole, børnehaver, sportshal og mulighed for at klare de daglige indkøb lokalt. Er du frisk, er der fin cykelsti til Ringe, hvor du kan cykle ad sikker vej. Her er skov og natur til en frisk gå eller løbetur.

I er velkommen til at køre forbi og se området og ellers kontakt os gerne, hvis der er spørgsmål eller vi på anden måde kan hjælpe….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kristian Appels Vej 32 , 5856 Ryslinge350.000 kr.360 kr/㎡Ejer Udgifter: 674 kr/mdrHelårsgrundEnergimærke: GStørrelse: 0 ㎡Grund: 972 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x