Krogen 4, 4160 Herlufmagle

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stråtækt idyl med gode jagtmuligheder beliggende sidst på blind vej

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/11 – klik på billede –

Ønsker du en ejendom med smuk natur lige uden for døren og en meget fredelig beliggenhed sidst på en lukket vej, så er boligen her på Krogen 4 måske dit næste hjem. Er du er jæger, så indbyder grundens godt 5 ha jord til mange timers ophold i den flotte natur, der blandt andet rummer en sø, remise og masser af beplantning. Grunden grænser op til Holmegaard Mose, så råvildt, fasaner mv. er ikke et særsyn

Beliggenheden på denne liebhaverbolig er mellem Fensmark, Gelsted og Tybjerglille.

Ejendommen som du når frem til efter nogle hundrede meters kørsel på egen markvej, fremstår med pænt stråtag, der er cirka 20 år gammelt, termovinduer og pudset facade. Desuden er der drænet rundt om boligen for 2 år siden.

Boligen har gennem de sidste 50 år været ejet af samme ejer, og nu er tiden inde til, at ny ejer kan få glæde af ejendommens rummelighed, både hvad angår boligen og dens ydre.

Indeholder: Entré/gang med Morsø brændeovn. Landkøkken med vindue mod gårdspladsen og med slagbænk. 2 børneværelser, begge med skabe. Meget stort bryggers, hvor oliefyr er placeret. Badeværelse med kar. Gæstetoilet. Stort soveværelse med skabsvæg. Trapperum med adgang til 1. sal hvor der er 1 soveværelse med loft til kip og med udsigt over markerne. Resten af 1. salen er uudnyttet loftrum. Vinkel i stueplan er en meget stor stue på cirka 60 m2. For mange år siden var denne del af ejendommen anvendt som stald. Rummets størrelse gør, at her er masser af plads, både til spise- og opholdsareal. Der er synlige bjælker og flot pejs.

Lukket have med græsplæne og høje træer.

Hvis du har drømmen om at bo med masser af plads omkring dig, og have god afstand til naboer, så kig nærmere på denne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Krogen 4 , 4160 Herlufmagle3.250.000 kr.15.761 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.434 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 200 ㎡Grund: 54421 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1850

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x