Kronens Have 26, 5953 Tranekær

5953 kronens have 26 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velbeliggende byggegrund i Lohals tæt ved skoven

I den hyggelige udstykning Kronens Have, næsten for enden af lukket vænge, med skoven Bræmlevænge i baghaven, ligger Kronens Have 26.

Grunden er en helårsbyggegrund, men da man i området ikke har bopælspligt, må husene også bruges til fritidsbrug. Derfor anvendes husene i området til en blandet benyttelse som hhv. helårs- eller fritidshus, med en overvægt af fritidsbenyttelse. Derudover er der en lille andelsboligforening.

Fra grunden kan man gå sig frem til Lohals Havn og badestranden ved Nordstranden på ca. 10 minutter, og det samme gælder for spisestederne i byen, forsamlingsstedet Banjen hvor der er musik og dans om sommeren, bageren og DagligBrugsen. Til skoven er der stiforbindelse fra området.

Der er ikke mange steder i Danmark, at man kan købe en byggegrund incl. betaling af tilslutningsafgifter til en pris af lige omkring kr. 200.000, og med naturen lige uden for døren, og samtidig bynært, så man ikke behøver starte bilen når man skal hygge sig ved stranden, i skoven, eller på restaurant….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kronens Have 26 , 5953 Tranekær75.000 kr.80 kr/㎡Ejer Udgifter: 123 kr/mdrHelårsgrundEnergimærke: GStørrelse: 0 ㎡Grund: 940 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendtSidste tilstandrapport er fra: 2006-10-27 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x