Kronvildtvej 192, 9460 Brovst

9460 kronvildtvej 192 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Nyere sommerhus med særdeles attraktiv og ugeneret beliggenhed

KLIK IND PÅ NYTTIGE LINKS OG SE DE SPÆNDENDE ATTRAKTIONER OG AKTIVITETER I LOKALOMRÅDET. SE MERE PÅ : OPLEVBROVST.DK

Sommerhuset har en god og særdeles attraktiv beliggenhed på dejlig grund på 1.464 kvm. I området findes et stort fællesareal – drevet af Grundejerforeningen – hvor der er stort legeområde med gynger, klatrestativer, sandkasse, fodboldgolfbane, petanquebane, minigolf, svævebane og multibane til mange forskellige boldspil. Sommerhuset har een af de bedste beliggenheder i udstykningen, idet grunden grænser op til fantastisk dejligt og uberørt naturområde, bestående af klitplantage og skovarealer og med kort afstand til det storslåede naturområde ved Lien og Fosdalen. Sommerhuset er placeret således, at er beliggende i et hjørne af sommerhusområdet og derfor grænser op til de omkringliggende hede- og naturarealer. I området findes afmærkede naturstier der indbyder til vandreture i flot natur samt mountainbikespor. Kort afstand til Tranum by hvor der er gode indkøbsmuligheder og kun ca. 4 km. til Tranum Strand og Vesterhavet.

Flot fritidshus opført i 2008 i god håndværksmæssig udførelse og er udvendigt beklædt med træ og med sort tagpap med listedækning og termovinduer. 90 kvm. dejlig og velindrettet bolig med gennemgående trægulve i alle opholdsrum samt lyse klinkegulve i begge badeværelser. Fantastisk dejligt lysindfald fra ovenlysvindue og det store glaspartier til terrassen. Der er ialt 3 gode soveværelser, 2 badeværelser og som ekstra luksus, er der spabad og sauna. Endelig er der en dejlig stor træterrasse omkring huset. Der er indlagt fiberforbindelse fra STOFA. Der er indgået attraktiv udlejningsaftale med Dansommer.

Boligen er indrettet med entré, badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler, pragtfuldt køkken/alrum og opholdsafdeling med loft til kip, brændeovn og udgang til terrasse, stor hems med mange sovepladser, dejligt stort badeværelser med gulvvarme og bruseniche samt spa og sauna, soveværelse samt 2 gode værelser med hems og alle med terrassedøre og faste skabe.

ALT INDBO OG INVENTAR MEDFØLGER DOG MED UNDTAGELSE AF PERSONLIGE EFFEKTER, BILLEDER, NIPS M.V….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kronvildtvej 192 , 9460 Brovst1.245.000 kr.13.833 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.401 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 90 ㎡Grund: 1464 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x