Krybdalvej 4, 8620 Kjellerup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Regulær 1-plans villa centralt i Kjellerup

Velkommen til Krybdalvej 4! Denne charmerende 1-plans villa fra 1972 er centralt placeret i Kjellerup og byder på 120 m2 boligareal samt en tilhørende garage på 26 m2, hvilket giver spændende muligheder for nye ejere til at sætte deres personlige præg på hjemmet.

Indvendigt finder du gode muligheder for at skabe et nyt badeværelse og køkken, og med gitterspær er der potentiale for at åbne op og skabe et moderne køkken-alrum, der kan blive familiens samlingspunkt. Boligen rummer i øjeblikket 3 gode værelser samt et badeværelse med bruseniche og badekar. Derudover har ejendommen en pæn gæsteentre og en bryggersindgang. Den store stue og spisestue i forlængelse af hinanden har store vinduespartier, der begge vender mod vest, hvilket giver et naturligt lysindfald ind i huset. Herfra er der også udgang til den overdækkede terrasse, hvor du kan nyde haven og solen i den sydvestvendte have.

Udenfor venter en pæn forhave og flisebelagt indkørsel. Den 960 kvadratmeter store grund har flere velanlagte bede og en fin have, hvor terrassemiljøet kan nydes på den sydvestvendte side af huset.

Med den centrale beliggenhed har du nem adgang til skole, indkøb og daginstitutioner til fods eller på cykel. “Bjerget” Arena Midt, hvor byens fritidsaktiviteter finder sted, ligger heller ikke langt derfra.

Med gode vejforbindelser til de nærliggende byer, herunder Silkeborg og Viborg, er denne bolig perfekt egnet til førstegangskøbere eller familier, der ønsker en 1-plans villa, de kan sætte deres helt eget præg på. Kontakt EDC Kjellerup for at få flere oplysninger….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Krybdalvej 4 , 8620 Kjellerup1.695.000 kr.8.945 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.259 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 120 ㎡Grund: 960 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1972Sidste tilstandrapport er fra: 2021-10-28 check den her