Kvædeparken 52, 9500 Hobro

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Etplansvilla beliggende i attraktivt område

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

Velkommen i Kvædeparken 52 – her får du en dejlig etplansvilla på 142 kvm med mulighed for at sætte sit eget præg på boligen. Villaen ligger i et yderst attraktivt kvarter for børnefamilier i Hørby Skoleby med kort vej til en af byens populære skoler og tæt ved daginstitution, indkøb, idrætshal og – baner og også med nem adgang til motorvejen ved Hobro Nord.

Du bliver budt velkommen i et vindfang hvorfra man kommer ind i en fordelingsgang, som giver adgang til resten af huset. Her kan man komme ud i husets bryggers hvor boligens anden indgang befinder sig. Derudover befinder der sig et mindre gæstetoilet og adgang til villaens køkken. Køkkenet er i fine hvide køkkenelementer og har en god størrelse – videre fra køkkenet er der adgang indtil en spiseafdeling, hvorfra man går over i en hyggelig stue med godt lys fra gulv til loft vinduer som befinder sig i den ene side af stuen.

Fra stuen er der yderligere adgang ud til en stor udestue hvor man kan nyde aftensolen i varme omgivelser og herfra kan man bevæge sig ud på en terrasse, som har en god størrelse med plads til aktiviteter såsom boldspil og leg. Fra stuen kan man komme ud i fordelingsgangen som giver adgang til huset værelser og badeværelse med brusheniche. Villaen har tre værelser, der alle sammen er i fine størrelser og et soveværelse med et stort indbygget skab.

Villaen har en stor indkørsel med tilhørende garage, hvor der er plads til en bil og opbevaring….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kvædeparken 52 , 9500 Hobro1.545.000 kr.10.032 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.302 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 142 ㎡Grund: 926 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1977

Der er ingen anmendelse på “Kvædeparken 52