L. Jørgensens Alle 1B, 8410 Rønde

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Enestående liebhaverbolig med betagende havudsigt

Højt beliggende, for enden af en lukket vej i Rønde centrum, finder I L. Jørgensens Alle 1B. En ejendom i absolut særklasse med en beliggenhed, som sjældent udbydes til salg. Her er man i perfekt balance mellem naturen og byens liv, hvorfor man får det bedste fra to verdener. Den betagende udsigt over Kalø Vig, Hestehaveskoven og Mols Bjerge kombineret med muligheden for at nå alle byens fornødenheder i gåafstand er uovertruffen. Derudover er boligen fuldmurret, hvilket blot understreger det kvalitetsbevidste materialevalg.

Du ankommer i boligens rummelige entré, som er med garderobeplads. Gennem døråbningen til det store køkken/alrum bydes du velkommen af den fabelagtige udsigt og det fantastiske lysindfald. Gennem de store vinduespartier har man en storslået udsigt over vandet og naturen. På klare dage kan Aarhus ses i horisonten. Her er der en fornemmelse af åbenhed og albuerum på trods af boligens centrale placering. Nuværende ejer har ladet boligens stueplan gennemgå en omfattende renovering, herunder ændring af boligens planløsning med øje for optimering af udsigten. Det store køkken/alrum og stue er i sandhed boligens samlingspunkt. Ønsker man at sidde under åben himmel, så er der en skøn morgenaltan med udgang fra stuen. Skal aftensolen og udsigten nydes, så kan dette ske i udestuen eller terrassen, som er i forlængelse heraf – eller en kombination – da dørpartiet kan trækkes helt til side og dermed omdanne udestuen til en overdækket terrasse. I stueplan findes desuden et stort værelse samt et badeværelse.

Via trappeløbet ankommer man til husets store underetage, som fungerer som værelsesafdeling. Fordelingsgangen giver adgang til samtlige rum. Her er tre store værelser, hvoraf ét er med eget badeværelse, som er i samme stil som badeværelset i stueplan. Alle værelser i underetagen har udgang til haven samt udsigt. Derudover er der i underetagen et teknikrum samt et vaskerum, som tidligere har haft funktion som badeværelse. Ønskes dette genetableret, og dermed skabe tre badeværelser i boligen, så er dette bestemt en mulighed.

Foruden renoveringen af boligen har nuværende ejer fået grunden nivelleret, så der i dag er et stort parkeringsareal samt anvendelig græsplæne. Haven er etableret med minimal vedligeholdelse for øje og i tråd med boligens arkitektur.

Til ejendommen hører desuden et anvendeligt redskabsrum/værksted. I forlængelse findes et disponibelt rum, der i dag anvendes som vinkælder. Her er mulighederne mange, og kun fantasien sætter grænser.

Ejendommen er beliggende centralt i Rønde by. Rønde byder på flere spisesteder og et rigt handelsliv. Her er et hav af indkøbsmuligheder samt daginstitutioner, folkeskole, privatskole, gymnasium, højskole og efterskole. Byen byder desuden på fitnesscenter og idrætscenter med bl.a. padelbaner. Fra Rønde er der gode offentlige transportmuligheder til Aarhus og det øvrige Djursland. Aarhus kan nås i bil på ca. 20 minutter.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på L. Jørgensens Alle 1B….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

L. Jørgensens Alle 1B , 8410 Rønde5.400.000 kr.24.107 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.413 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 224 ㎡Grund: 898 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1997

Der er ingen anmendelse på “L. Jørgensens Alle 1B

[rotador grupo=1]